Jobbet "Skal du være sygeplejerske i Danmarks bedste akutklinik?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Italiensvej 1, 2300 København S

Dit næste skridt
Kunne du tænke dig at arbejde med akutte patienter? Tiltaler det dig at arbejde med korte og intensive patientforløb? Vil du gerne have dygtige og engagerede kollegaer der alle bidrager til at patienterne kan få den bedst mulige start på deres forløb? 
 
Hvis du kan svare ja til ovenstående, så synes vi du skal overveje at søge et job på Amagers hospitals akutklinik, hvor vi udvider fra 15 til 19 sengepladser i vores observationsafsnit. Derfor får vi behov for nye kolleger til vores observationsafsnit. Vi er også interesserede i at høre fra ansøgere med interesse for de øvrige underafsnit i akutklinikken. 
 
Vi er en af de mindre akutklinikker i region hovedstaden og vi servicerer omkring 150 patienter i døgnet i vores 3 underafsnit. 
 
Vores tre underafsnit er: 
  • Medicinsk modtagelse hvor uafklarede medicinske patienter starter deres forløb og får den indledende udredning og behandling 
  • Kortidsmedicinsk observationsafsnit hvor patienter der kræver yderligere diagnostiske undersøgelser bliver indlagt, samt kortere indlæggelser (op til 48 timer) der forventes at kunne håndteres uden et traditionelt sengeafsnit. 
  • Skadeklinikken hvor vi behandler stort og småt af alt fra brækkede ben til brandsår. Skadeklinikken er åbent for 7 til 23 alle årets dage. 
Vi er en samlet personalegruppe der bemander alle tre underafsnit og alle kan arbejde i mindste 2 af vores underafsnit. Når man starter hos os, får man en grundig oplæring til det afsnit man starter i og alt efter interesse, erfaring og behov vil man efterfølgende blive oplært i øvrige underafsnit. 
 
Personalemæssigt er vi en god blanding af yngre og ældre kolleger og vi går meget op i at vi gerne vil være bredt repræsenteret på alle områder indenfor alder, køn, erfaring etc. 
 
Uddannelse og dygtiggørelse er nogle af vores helt store indsats og prioritetsområder. Vi vægter læring utrolig højt, både den daglige læring der foregår i klinikken, men også via fast ugentlig og tjenesteplanlagt undervisning. Derudover prioriterer vi at sende kollegaer afsted på modulerne på diplomuddannelsen i akutsygepleje, herunder behandlersygeplejerske modulet, samt andre eksterne relevante kurser, eksempelvis AMLS, ALS etc. 
 
Den vigtigste forudsætning for at kunne arbejde hos os er interessen for akutte patienter, lysten til at lære så længe man arbejder samt et konstant fokus på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for os alle sammen.  
Så om du er nyuddannet, er erfaren fra et andet speciale eller har stor akuterfaring vil vi rigtig gerne møde dig for at se om du kunne være vores nye kollega. 
 
Vil du vide mere?
Kontakt Afdelingssygeplejerskerne Anders Petri på tlf: 38628336 eller Rasmus B. Gadegaard på tlf: 38628310.
 
Ansøgningsfrist 15.apil kl. 12.00, der vil blive holdt samtaler løbende.