Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital søger 2-3 overlæger

Overlæger/ speciallæger til Patologiafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

 

Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital tilbyder et spændende job i en travl og udviklingsorienteret afdeling med stor alsidighed, stor grad af medindflydelse, en høj kvalitet i arbejdet og et godt psykisk arbejdsmiljø. Er dette noget for dig?

Vi søger 2-3 kolleger til vores overlæge/speciallægegruppe, kolleger, der ønsker at være en del af et fagligt stærkt team, hvor der er gang i både rutine og forskning. Hvis du mener, det kunne være dig, så skulle du lægge billet ind på en stilling hos os. Du vil blive ansat til at varetage et til to fagområder og vi tilstræber, at du kommer til at arbejde med lige netop det, du bedst kan lide. Aktuelt ønsker vi os kolleger med kunnen indenfor og lyst til ØNH, hæmatopatologi, mamma, gastropatologi samt gynækologi.

Vi har i Regionen alle specialer (fraset thoraxkirurgi og neurokirurgi) og vi betjener derfor alle specialer incl. speciallægepraksis, specialtandlægepraksis og alment praktiserende læger og sætter en ære i et godt kollegialt samarbejde både i egen afdeling, men også med vore kliniske kolleger.

Patologiafdelingens organisering og profil

Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital har afsnit placeret i Roskilde, Næstved og Slagelse. Den samlede afdeling betjener således alle Regionens sygehuse/hospitaler samt praksissektoren, speciallægeklinikker, specialtandlæger og regionens privathospitaler. Det giver logistiske udfordringer og derfor glæder vi os til, at vi skal flytte den samlede afdeling til det ny Sjællands Universitetshospital i Køge i 2022. Aktuelt er vi ved at flytte vort afsnit fra Slagelse til Roskilde – vi regner med, der vil være indflytning ultimo 2019.

Vi ekspederer årligt ca. 130.000 rekvisitioner og dertil kommer Folkeundersøgelsen mod livmoderhalskræft. Den landsdækkende screening mod tarmkræft og brystkræftscreeningen fylder også en del i afdelingen. Vi deltager i diverse konferencer og sætter en ære i at holde et højt uddannelsesniveau blandt såvel læger som sekretærer og bioanalytikere ved deltagelse i kongresser og kurser samt ved sidemandsoplæring.

Patologiafdelingens afdelingsledelse består af en ledende overlæge og en ledende overbioanalytiker. Hvert af de tre geografisk adskilte afsnit ledes af en afsnitsledelse. Patologiafdelingen består samlet af ca. 170 ansatte.

Såfremt ovenstående gør dig nysgerrig, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere. Du kan enten ringe eller skrive til ledende overlæge Birgit Meinecke eller til en anden af dine forhåbentlig kommende kolleger.

Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i overlægerekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Dine kompetencer

Du er speciallæge i patologi og har gode samarbejdsevner med en særlig forståelse både for samarbejdet indenfor egen afdeling og for det tværfaglige samarbejde, skal du være overlæge skal 5-årsreglen være overholdt.

Du skal være fagligt kompetent

Du skal have interesse for udvikling af patologi både regionalt, lokalt og internationalt. Herunder ser vi gerne lyst og evner til at indgå i udviklings- og forskningsprojekter

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/Administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Ansøgningsfrist 30/4 2019

Samtaler afholdes primo maj

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Birgit Nørnberg
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Patologisk anatomi & Cytologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2019
  • Regionens jobnr.
    005884
  • Quick-nr.
    365204
  • Indrykningsdato
    25-03-2019
  • Ansøgningsfrist
    30-04-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Birgit Nørnberg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Patologisk anatomi & Cytologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2019
  • Regionens jobnr.
    005884
  • Quick-nr.
    365204
  • Indrykningsdato
    25-03-2019
  • Ansøgningsfrist
    30-04-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.