Jobbet "Radiografer søges til Radiologisk Afdeling, Aalborg UH, afsnit Syd, afsnit Nord, afsnit Farsø og afsnit Hobro" er udløbet

Region Nordjylland

Billeddiagnostisk Afdeling

Hobroej 18 - 22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Radiologisk Afdeling, Klinik Diagnostisk på Aalborg Universitetshospital søger pr. 1. maj 2019 eller efter aftale radiografer til fastansættelse og radiografer til længerevarende vikariater på alle matrikler.
 
Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital er den største og mest specialiserede indenfor radiologien i regionen. I specialet udføres undersøgelser og behandlinger indenfor alle områder af radiologien, på højt specialiseret niveau. Afdelingen er særdeles veludstyret, med stor apparaturpark og avanceret RIS/PACS.
Afdelingen består af 5 matrikler beliggende på afsnit Syd, Nord, Farsø, Hobro og Thisted. Indeværende stillingsopslag er gældende for Syd, Nord, Farsø og Hobro. Vær opmærksom på at der er særskilt stillingsopslag for Thisted.
 
Stillingerne på Syd:
 
Der findes et fælles vagthold for Syd og Nord, der dækker både dag-, aften- samt nattevagt på hverdage og i weekender. Af modaliteter på afsnit syd kan der nævnes: MR, CT, ultralyd, gennemlysning og konventionel røntgen som flittigt anvendes til undersøgelser af patienter i alle afdelingens specialer: Neuro, orto, kar, thorax, onko og gastro.
 
Der søges radiografer til almen radiografi og til neurointerventionsradiologi i både fastansættelse og længerevarende vikariater.
 
Stillingerne på Nord:
 
Der findes et fælles vagthold for Syd og Nord, der dækker både dag-, aften- samt nattevagt på hverdage og i weekender. Af modaliteter på afsnit Nord kan nævnes: CT, UL, MR, gennemlysning, konventionel røntgen og mammografi som anvendes indenfor specialerne:  Pædiatri, urologi og mammografi.
 
Der søges radiografer til MR og almen radiografi.
 
Stilling i Farsø:
 
Farsø, er en mindre afdeling, hvor der afholdes vagt i dagtid på hverdage og i weekender. Af modaliteter på afsnit Farsø kan nævnes: CT, UL, dexa og konventionel røntgen.
Der søges radiograf til barselsvikariat.
 
Stilling i Hobro:
 
Hobro er en mindre afdeling, hvor der afholdes aftenvagt med efterfølgende rådighed på hverdage og døgnvagt med rådighed i weekender. Af modaliteter kan nævnes CT, UL, gennemlysning og konventionel røntgen.
Der søges radiografer til fastansættelse og barselsvikariat.
 
 
Vores forventninger til dig er, at du:
 
-har interesse for at planlægge og indgå i optimale patientforløb
-har flair for apparatur og IT
-er udadvendt og er samarbejdsorienteret
-er motiveret, fleksibel og nytænkende
-kan bevare overblikket i pressede situationer
-kan arbejde selvstændigt og er opsøgende
-er fagligt engageret, ansvarsbevidst og udviklingsorienteret
-kan lide et uforudsigeligt og omskiftende arbejdsmiljø
 
 
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
 
-at foretage undersøgelser på forskellige modaliteter
-at varetage pleje og omsorg af patienter
-at varetage oplæring/undervisning af andet personale
-deltage i planlægning og afvikling af undersøgelser
 
Vi kan tilbyde dig:
 
-arbejde på forskellige modaliteter
-muligheden for at udføre billeddiagnostik af høj kvalitet
-et alsidigt job hvor ikke to dage er ens
-mulighed for at udvikle din faglighed
-muligheden for at arbejde med akutte patienter i en travl hverdag
-gode og engagerede kolleger
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 22. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 29. april 2019.
 
Nærmere oplysninger vedr. Syd og Hobro kan fås ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Karin L. Bjerg på telefonnummer: 97665160/32329974 eller mail kalb@rn.dk
 
Nærmere oplysninger vedr. Syd og Farsø kan fås ved henvendelse til afsnitsledende radiograf Monica K. Mejer på telefonnummer 97665180/25275043 eller mail m.mejer@rn.dk
 
Nærmere oplysninger vedr. Nord kan fås ved henvendelse til afsnitsledende radiograf Lene Bülow på telefonnummer 97665230/51184268 eller mail Lene.bulow@rn.dk
 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der indhentes reference og børneattest i forbindelse med ansættelse.