Jobbet "2 Introduktionsstillinger til Børneafdelingen, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Børn og Unge: Læger

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
To 1-årige klassificerede introduktionsstillinger i pædiatri ved Børneafdelingen, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse henholdsvis pr. 01.07.2019 eller efter aftale.
(Stillingsnummer 8001-25-80-i-1 og 8001-25-80-i-2)
 
Stillingen er med 2-skiftet vagt fra vagtværelse samt tjeneste på udvalgte dage til kl. 18.00 i vintermånederne.
Normeringen i vagtlaget er p.t. 8-9 læger.
Du vil have vagt sammen med en bagvagt i døgndækning fra vagtværelse og en neonatal bagvagt ligeledes med døgndækning fra vagtværelse.
Du vil møde en afdeling der lægger stor vægt på undervisning og supervision, en afdeling hvis værdigrundlag er; faglighed, respekt, tillid, omsorg og engagement.
 
Dine kolleger vil være 43 læger, heraf en ledende overlæge, 15 overlæger, 9 afdelingslæger, 9 hoveduddannelseslæger i pædiatri, 2 introduktionsstillinger og 7-9 uddannelsesstillinger i almen medicin.
 
Afdelingen har i henhold til Sundhedsstyrelsens specialeplan alle de specialiserede regionale funktioner, samt i form af samarbejdsaftaler med Skejby højt specialiseret neonatologi, endokrinologi, hæmatologi, onkologi og neuropædiatri, samt intensiv pædiatri (i samarbejde med de lokale børneanæstesiologer).
Afdelingen har gennemgået en større omstrukturering mhp. at tilpasse sig det nye universitetshospital, der efter planen tages i brug 2022. I den nye struktur er der et dagafsnit, et døgnafsnit, en neonatalafdelingen og en børnemodtagelse med observationspladser (en børne-FAM).
 
Vi modtager ca. 4.000 børn om året til indlæggelse og ser ca. 20.000 børn ambulant.
 
Ansøger med dokumenteret interesse for pædiatri og et ønske om speciallægeuddannelse i pædiatri, vil blive foretrukket.
 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
 
Ansættelsen er afhængig af, at der foreligger en børneattest (bekendtgørelse nr. 650 á 27.06.2005).
Aalborg Universitetshospital er røgfrit.
 
Ansøgningen skal være børneafdelingen i hænde senest den 16.maj 2019. De ansøgere der opnår ansættelse vil blive telefonisk kontaktet i uge 21.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Hans Christian Laugaard-Jacobsen, tlf. 97 66 33 29 eller på mail hclj@rn.dk