Jobbet "Udviklingskonsulent til digitale løsninger i Region Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

Strategisk Digitalisering, B

Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Vil du være med til aktivt at arbejde med den digitale transformation i det nordjyske sundhedsvæsen? Har du indsigt i sundhedsvæsenet kombineret med tekniske kompetencer og evne til at omsætte udfordringer til brugbare it-løsninger? Så har vi måske jobbet for dig!

Vi søger en udviklingskonsulent, der ønsker at arbejde med udvikling af digitale løsninger og innovation i kontoret for Strategisk Digitalisering, hvor udviklingsenheden danner rammer for konkrete digitale løsninger, der har til formål at understøtte den digitale transformation på regionens hospitaler. I kontoret er der et bredt fagligt spænd, som blandt andet omfatter ingeniører, systemudviklere og sygeplejersker, hvilket gør os i stand til at udvikle og skabe nye løsninger, der understøtter brugerne og it-systemerne på hospitalerne.

Vi søger en ny kollega, der kan skabe digitale løsninger samt har interesse for den kliniske verden og formår at se muligheder for, hvordan digitalisering og klinik spiller bedst sammen.
Du har igennem uddannelse og job erhvervet kompetencer, som omfatter udvikling, design og brugervenlighed. Du har erfaring med eller interesse for at arbejde i et agilt udviklingsmiljø.

Om opgaven
I jobbet som udviklingskonsulent vil du både komme til at arbejde med udvikling af nye digitale løsninger, som understøtter den kliniske praksis og specifikt konfigurere opsætninger i Region Nordjyllands elektroniske patientjournal (EPJ), som skal sikre understøttelse af det samlede patientforløb og de kliniske arbejdsgange på sygehusene.

Som udviklingskonsulent vil du sammen med et udviklingsteam have et tæt samarbejde med brugerne af it-systemerne på hospitalerne, og du vil have et vigtigt samarbejde med resten af udviklingsenheden.
Opgaverne kan omfatte:
 • Design og udvikling af digitale løsninger der skaber værdi for brugerne af it-systemer på hospitalerne.
 • Konfiguration af sundhedsfagligt indhold i EPJ (primært via XML, XSLT og Java).
 • Usability og kvalitetssikring med fokus på værdiskabelse og brugerinvolvering.
 • Deltagelse i store og små it-projekter herunder også den nye elektroniske patientjournal.
 • Udvikling indenfor nye teknologier på forskellige modenhedsniveauer, eksempelvis apps, robotics, machine learning og andre nyere teknologier.

Om dig
Vi søger en person med den rigtige kombination af udviklingskompetencer og indsigt eller interesse i sundhedsområdet. Af natur er du løsningsorienteret og evner at få andres bidrag og viden i spil.

Vi forventer, at vores nye udviklingskonsulent kan bidrage med:
 • Konkrete kompetencer i forhold til udvikling og konfiguration (som blandt andet kan omfatte XML, Java, JavaScript, c#).
 • Erfaring med digitalisering af arbejdsgange herunder også automatisering af arbejdsprocesser.
 • En nysgerrig og kreativ tilgang med interesse for nye teknologier og innovative løsninger.
 • Passion for brugervenlighed og design.
 • Du værdsætter humor og en uformel omgangstone, der bidrager til en kreativ og inspirerende dialog både socialt og fagligt.
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en mellem- eller lang videregående uddannelse, og gerne med uddannelse indenfor sundhedsteknologi eller lignende.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med en stor diversitet i arbejdsopgaverne, som har sit primære fokus på at understøtte den digitale transformation på hospitalerne.
 • Et fagligt inspirerende miljø centreret omkring sundheds-it.
 • Et læringsmiljø med mange forskellige faglige kompetencer.
 • Et fagligt og fleksibelt udviklingsmiljø hvor teamsamarbejde er en grundlæggende arbejdsform, der sammen med faglighed giver grundlag for at udvikle løsninger, som skaber værdi.

Om Digitalisering og IT
Digitalisering og IT har 165 kompetente medarbejdere, som med afsæt i regionens IT-strategi bl.a. understøtter og videreudvikler den brede digitalisering af sundhedsområdet og har til mål at levere sikker og stabil drift døgnet rundt til de ca. 14.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser, der befinder sig på Region Nordjyllands hospitaler, institutioner og administration. 

Vil du være vores nye kollega?
Send din ansøgning og CV senest d. 14. maj 2019.

Ansættelsessamtaler vil forventes gennemført d. 20. og 21. maj 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Annemarie Lomartire på mobil: 50998198.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling og et 1 års vikariat

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.