Jobbet "Introduktionsstilling i neurologien" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Bispebjerg Hospitals Neurologiske afdeling har en Introduktionsstilling i neurologi ledig til besættelse fra den 1. juli 2019 eller snarest derefter. 
Vi søger en dynamisk, udadvendt og dygtig yngre læge med interesse for neurologi. Du skal indgå i et højt specialiseret team af læger med udredning af patienter med akutte og elektive neurologiske sygdomme.
 
Neurologisk Afdeling varetager diagnostik og behandling af patienter fra optageområde Byen, men har derudover regions- og højt specialiseret funktion indenfor bevægeforstyrrelser og amyotrofisk lateral sklerose samt apopleksi.  
 
Vi har stort fokus på den akutte behandling af apopleksi og varetager trombolysefunktion for hele Region Hovedstaden hvert andet døgn. Vi arbejder i en dynamisk teamstruktur, som giver dig mulighed for tæt samarbejde med eksperter indenfor flere områder af det neurologiske speciale. 
 
Afdelingen er normeret med 49 læger, heraf er der 29 speciallæger og 20 yngre læger i uddannelsesstillinger. Deltagelse i forskningsprojekter og udviklingsarbejde kan tilbydes, hvis du er interesseret i at få yderligere erfaring inden for det neurologiske område.  
Der er i øjeblikket knyttet 7 Ph.D-studerende til afdelingen. 
 
Som reservelæge har du tilstedeværelsesvagt med to-holdsdrift på både hverdage og i weekend. Der er 2 forvagter til stede om natten alle ugens dage. Der er fastlagt et 4 dages introduktionsprogram med generel introduktion til hospitalet, samt introduktion til den akutte og elektive neurologi.  
 
Stillingen følger uddannelsesprogrammet for introduktion til neurologi med fast vejledertilknytning. 
 
Hør mere
Du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Lise Korbo på telefon 3863 5224 eller mail: lise.korbo@regionh.dk.  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. 
 
Ansøgningsfrist
 Tirsdag den 30. april 2019, kl. 12.00.