Jobbet "Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade søger erfaren Social og Sundhedsassistent" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Vi tilbyder ansættelse 32-37 timer ugentligt i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend efter dit eget ønske. Der er gode muligheder for at få indflydelse på din vagtplan.  
 
Vi søger en erfaren Social og Sundsassistent med viden om den neurologiske patient i lange komplekse patientforløb og interesse for tværfaglig/pårørende samarbejde.
 
Vi er en arbejdsplads i udvikling hen mod vores nye Neuro Rehabiliteringshus i Glostrup i 2022, og har brug for dit bidrag til at gøre vores klinik endnu bedre. Vi er en del af Neurocentret Rigshospitalet og har 22 højt specialiserede senge til neurorehabilitering placeret på Hvidovre Hospital. Vi modtager patienter fra hele Østdanmark, Grønland og Færøerne med en erhvervet hjerneskade efter traume fra trafik- og faldulykker, svære hjerneblødninger eller iltmangel efter hjertestop.  
 
Vores kendetegn er:  
  • Makkerpar i sygeplejen: plejepersonalet samarbejder og sparrer med hinanden og arbejder i tværfaglige teams om den enkelte patient.
  • Helhedspleje af patienten: sygeplejen i vores klinik er kompleks og mangeartet, vi har fokus på den grundlæggende, instrumentelle og den rehabiliteringsspecifikke sygepleje, hvorfor vores viden bliver sat i spil hver dag.  
  • Højt tværfagligt samarbejde: som social- og sundhedsassistent bliver du en vigtig del af et bredt tværfagligt team, og du vil også komme til at samarbejde tæt med patient og pårørende igennem hele rehabiliteringsforløbet.  
  • Gode udviklingsmuligheder: vi arbejder med faglig kvalitet og arbejdstilrettelæggelse, og prioriterer intern undervisning og ekstern kursus aktivitet.  
  • Ledelsen er tæt på: vi lægger vægt på tillid, åbenhed og refleksion og tid til drøftelse af faglige problemstillinger.
  • Introduktion:  Du får tilknyttet en mentor og grund oplæring.
Du er velkommen på et uformelt besøg, hvor du kan se klinikken og møde nogle af dine kommende kolleger.
Kontakt afdelingssygeplejerske Louise Wriedt Back på tlf. 20310777 eller afdelingssygeplejerske Vivi Nielsen på telefon 24942781.  
 
Ansøgningsfrist: Mandag den 20. maj 2019 kl. 12.00, ansættelse 1/6-19 efter aftale.  
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 21.
 
Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentning af børneattest. Klinikken indhenter børneattest hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.