Jobbet "Fuldtids-ergoterapeut søges til fast stilling i Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling på Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Kunne du tænke dig at blive en del af det ergoterapeutiske team på Hvidovre Hospital? 
 
Du vil komme til at indgå i ortopædkirurgisk team og være en del af den samlede medarbejdergruppe i ortopædkirurgisk team. Gruppen består af 25 fysio-og ergoterapeuter. Ergoterapeuterne varetager vurdering af ADL, instruktion og genoptræning, hjælpemiddel vurdering af indlagte patienter samt dokumentation i patient journaler. Du vil være på afdelingerne og arbejde selvstændigt i mono og i tværfaglige relationer med fokus på at patienterne opnår selvstændighed og kompetencer i forhold til eget liv. Der kan i perioder forekomme opgaver inden for det specialiserede håndkirurgiske område. 
 
Du vil modtage introduktion og oplæring, som giver dig kompetencer til at varetage dit job.  
 
Den ortopædkirurgiske gruppe indgår i en samlet Fysio- og Ergoterapi med fælles afdelingsledelse. De ergoterapeutiske opgaver løses på tværs af specialer ved behov. 
 
Vi søger en kollega: 
  • Der har bred erfaring med ortopædkirurgi 
  • Gerne med erfaring i specialiseret håndkirurgisk genoptræning 
  • Der har fokus på patientens hverdagsliv og tænker hverdags aktivitet naturligt ind, som en del af genoptræningen og behandlingen 
  • Der har evne til at vurdere behandlingspotentiale til indlagte patienter 
  • Der kan bidrage til mono - og tværfaglige samarbejdsrelationer 
  • Der trives i en kompleks og uforudsigelig hverdag  
  • Der er åben overfor nye arbejdsopgaver 
  • Der bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø 
Dine kompetencer 
Du arbejder selvstændigt, men arbejder også godt i teams. Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker såvel patienter som på tværs af hele organisationen. Samtidig er du initiativrig og trives i en kompleks og ofte uforudsigelig hverdag. Dit arbejde er præget af en samvittighedsfuld og ansvarlig tilgang. 
 
Stillingen 
Stillingen er 37 timer ugentligt til besættelse 1. juni 2019 eller snarest herefter.
 
Hvis du er nysgerrig efter Amager Hvidovres strategi kan du søge på følgende link http://ahhospitaler.dk/
 
Løn og ansættelse følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsterapeut Susanne Lentz, mail: susanne.irene.lentz@regionh.dk eller tlf: 3862 3603. 
 
Ansøgningsfrist 23. maj kl.08.00. Samtaler vil finde sted mandag 27. maj 2019.