Jobbet "Bioanalytikere til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Er du (ny)uddannet bioanalytiker, og brænder du for en spændende karriere inden for dit fag? Har du lyst til at være med til at præge udviklingen af vores afdeling og profession i årene fremover? Og vil du være med på vores hold, når vi om kort tid går i gang med at skabe et helt nyt laboratorium på Nyt Hospital Nordsjælland? Vi står over for et generationsskifte i Klinisk Biokemisk Afdeling, og vi søger dygtige bioanalytikere, der foruden rutinearbejdet har drive og kompetencer til at se muligheder og skabe nyt.

Vi har ledige fuldtids- og deltidsstillinger i vores hæmatologi-team i Hillerød til besættelse hurtigst muligt.

 
Om jobbet
Du vi blive knyttet til vores hæmatologi-team, Team Sky. Som bioanalytiker i Team Sky starter din dag i klinikken, hvor du tager blodprøver på patienter i de kliniske afdelinger. Når morgenens blodprøver er taget, går turen retur til SKYlab, som er vores hæmatologi-laboratorium.
 
Laboratoriet er udstyret med Sysmex XN-9000, der er koblet sammen med Tosoh G11, på en halvautomatisk båndløsning. Vi betjener endvidere ABL, konelab, urinstix og udfører spermaundersøgelser. Her skal du betjene laboratoriets udstyr, lave dine analyser og øvrige kvalitetsopgaver.
 
Du deltager også i bemanding af ambulatorierne og i blodprøvetagningsrunderne i huset 24-7.
 
Vagter efter et fast rul, men der er mulighed for at bytte, så arbejdslivet kan tilpasses dit fritids- og familieliv.
 
Om dig
Du er (ny)uddannet bioanalytiker med autorisation.
 
Du er ansvarsfuld og ambitiøs, og du vil gerne være med til at præge din egen og afdelingens fremtid. Du er god til at samarbejde med dine kolleger fra Klinisk Biokemisk Afdeling – men du forstår også at samarbejde med andre faggrupper fx fra de kliniske afdelinger, hvor jeres fælles mål er et godt og sammenhængende patientforløb. 
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at være med til at sikre, at blodprøverne bliver taget på rette tid og hurtigt bliver analyseret, så patienterne hurtigt kan få deres svar og få den rette behandling.
  • Du har flair for at netværke og bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø.
  • Du er åben og imødekommende, fuld af gå-på-mod og godt humør.
 
Om Klinisk Biokemisk Afdeling
Afdelingen er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger og varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord. Samlet har vi ca. 988.000 patientkontakter og udfører ca. 11,5 mio. analyser om året og beskæftiger samlet ca. 135 medarbejdere. 
 
Vores kerneopgave er at levere hurtige analysesvar på rette tid og rette patient. Vores fokus er konstant centreret om optimering af den daglige driftsopgave, så vi hele tiden medvirker til smidigere og hurtigere patientforløb. 
Vi har planer om at etablere et netværk for bioanalytikere med særlig interesse for tværfagligt samarbejde, projektarbejde og faglig udvikling, og hvor undervisning og kompetenceudvikling indgår som en naturlig del af fællesskabet og fremdriften.
 
Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.
 
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse pr. 1. juli 2019 eller snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Bettina Friis Olsen, bettina.friis.olsen.01@regionh.dk / 23 74 69 39 eller  afdelingsbioanalytiker i Team Sky, Camilla Demuth Nielsen, camilla.demuth.nielsen.02@regionh.dk / 48 29 75 56. 
 
Ansøgningsfristen er fredag den 24. maj 2019, og vi forventer at afholde samtaler i uge 22. Send din ansøgning, CV samt relevante dokumenter online via linket her på siden. Skriv gerne i din ansøgning, om du ønsker fuldtids- eller deltidsstilling.