Jobbet "Reservelæge (introduktionsstilling) ledig på Medicinsk Gastroenterologisk klinik CA" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
En 1-årig introduktionsstilling 1301622-01-i-02 som reservelæge i specialet intern medicin ved Medicinsk Gastroenterologisk CA er til besættelse per 01.09.2019 eller snarest derefter.  
 
Medicinsk Gastroenterologisk klinik CA er en selvstændig enhed i Center for Kræft og Organsygdomme. Klinikken er grenspecialiseret og varetager funktioner indenfor gastroenterologien på såvel basis- som lands/landsdelsniveau. Afdelingen har særlig ekspertise indenfor behandling af inflammatorisk tarmsygdom og korttarmssyndrom med behov for parenteral ernæring, og er samtidig en højtspecialiseret leverafdeling, som behandler patienter med akut og kronisk leversvigt, autoimmune og kolestatiske leversygdomme samt en række sjældne leversygdomme. Vi har et tæt samarbejde med levertransplantationsfunktionen og udreder patienter mhp. egnethed til levertransplantation.   
 
Vi deltager i nationalt og internationalt forskningssamarbejde og klinikken har eget forskningslaboratorium. 
 
Du vil et opnå stort kendskab til en række gastro-hepatologiske sygdomme, og der vil være mulighed for at indgå i klinikkens forskningsprojekter -  måske starten på din karriere? 
 
 
Løn- og ansættelsesforhold: 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger. 
Stillingen er på 37 t/uge. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Kent Haderslev (formand for ansættelsesudvalget), tlf.: 35450596.
 
Ansøgningsfrist: Fredag den 14. juni 2019 kl. 23:59.