Jobbet "Vikar for fysioterapeut til medicinsk område, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 7, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

 

Medicinsk gruppe

Vi kan tilbyde et super spændende job til dig, der brænder for at gøre en forskel for mennesker der er blevet akut indlagt i medicinsk regi, og som brænder for dette speciale - både praktisk og teoretisk. Vi kan tilbyde en harmonisk gruppe, der altid er villig til at lære og ikke mindst lære fra sig.

Medicinsk gruppe på Slagelse Sygehus varetager opgaver, på lunge-, endokrinologisk-, mave-tarm-, karkir-, hjerte-, intensiv-, gastroeneterologisk- afdeling. Gruppen varetager ligeledes et større ambulant tilbud i form af hjerte- og lungerehabilitering.

Du skal være indstillet på, at arbejde tværfagligt, men også i høj grad tværsektorielt. Du skal have et helhedsorienteret syn på patienten, og være i stand til at lægge behandlingsplaner for den enkelte patient.

Stillingen indebærer, at du kan håndtere en dag med mange patientkontakter og at du er omstillingsparat, da to dage sjældent er ens. Vi behandler patienten i alle faser; både den akutte og det efterfølgende forløb.

Vi tilstræber at vi arbejder sammen i teams, på faste afdelinger således at der er mulighed for faglig fordybelse.

Vi lægger vægt på, at du 

  • Er engageret og aktiv i faglig udvikling på stedet
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Er nysgerrig og positiv
  • Er skarp i den kliniske ræsonnering og formår at prioritere i en til tider travl arbejdsdag 

Erfaring i medicinsk område vil give dig en fordel, men er ikke en forudsætning. Din personlige profil og tilgang til arbejdet med de ældre medicinske patienter spiller også en væsentlig rolle.

Generelt
På Slagelse Sygehus har vi vagtordning i weekender og helligdage. Du har herved mulighed for at optjene timer til afspadsering.

Forskning i Fysioterapien
I samarbejde med vores tværfaglige forskningsenhed, lægger vi høj vægt på forskning og udviklingen inden for klinisk relevante områder, samt efterfølgende implementering af resultaterne i den kliniske virkelighed. 

Vi søger en vikar for fysioterapeut på 35 timer pr. uge med start den 1. juni og året ud og en vikar for fysioterapeut på 35 timer med start den 1. juli og året ud.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Børneattest

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med ansættelse indhentes børneattest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til overfysioterapeut Rasmus G. Hansen, 29 38 33 84.

Ansøgningsfrist 23. maj 2019

Samtaler i uge 22.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave