Jobbet "1-årigt barselsvikariat som lægesekretær, 32-37 timer, til Gastroenheden (kirurgiske ambulatorium), Herlev Hospital " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
1-årigt barselsvikariat som lægesekretær, 32-37 timer, til Gastroenheden (kirurgiske ambulatorium), Herlev Hospital  
 
Har du lyst til at arbejde inden for det gastroenterologiske speciale og har du lyst til nye udfordringer, så kan vi tilbyde et 1 års barselsvikariat (med mulighed for forlængelse) som uddannet lægesekretær i kirurgisk ambulatorium på 32-37 timer til besættelse d. 01.07.2019 eller snarest herefter.  
 
Vi kan tilbyde en stor gruppe uddannede, fagligt dygtige og fleksible lægesekretærer i et spændende speciale med afvekslende opgaver i en hyggelig, men travl afdeling. Vi har et godt tværfagligt samarbejde i afdelingen.  
Du vil fungere i tæt samarbejde med de øvrige ambulatoriesekretærer i et afvekslende job med bl.a. diverse arbejdslister i SP, cancerpakkeregistreringer, skrivning af konferencer og andre ad hoc opgaver.   
 
Har du en positiv indstilling til nye tiltag og tager forandringer med godt humør samt trives med og motiveres af tværfagligt samarbejde, som bidrager til fælles opgaveløsning, så er det dig vi står og mangler.  
Det vil tillige være en fordel, hvis du har kendskab til EPIC/Sundhedsplatformen samt det mavetarm-kirurgiske speciale. 
 
Gastroenhedens sekretærgruppe består af 30 sekretærer fordelt på sengeafsnit, ambulatorier, akutafsnit, endoskopien og dagafsnit. Du vil indgå i et tæt tværfagligt og dynamisk samarbejde, hvor vi tænker i udvikling af arbejdsopgaverne. Vi benytter os af hinandens kompetencer og lægger vægt på et godt læringsmiljø, så der bliver skabt gode resultater. Afdelingen er en moderne afdeling i udvikling, hvor der er stor forsknings- og undervisningsaktivitet.  
Vi har høj kvalitet og produktivitet i et rart arbejdsmiljø, og du får selvfølgelig en grundig oplæring i de udfordrende og varierende arbejdsopgaver.  
.  
Hvis du mener at have ovenstående kvalifikationer samt har gode samarbejdsevner, er engageret i dit arbejde og samtidig har let til smil, så hører vi meget gerne fra dig.  
 
Har du spørgsmål til jobbet eller kunne du tænke dig et uforpligtende besøg, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Lene Klausen på tlf.nr. 3868 1140 eller pr. mail.  
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Ansøgere uden uddannelse som lægesekretær kommer ikke i betragtning til stillingen.  
 
Ansøgningen bedes fremsendt elektronisk via nedenstående link. 
Ansøgningsfrist: Mandag d. 27.05.19, samtaler vil blive afholdt i uge 22 og 23 
 
Herlev Hospital 
Gastroenheden, 13. sal 
Att.: Ledende lægesekretær Lene Klausen 
Herlev Ringvej 75 
2730 Herlev