Jobbet "S-radiograf / sygeplejerske med stråleterapi uddannelsen " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Rigshospitalet Onkologisk klinik, Afsnit for Stråleterapi (genopslag)  
 
Afsnit for Stråleterapi søger en S- radiograf el. sygeplejerske med stråleterapiuddannelsen, 37 timer/ ugentligt pr. 1. juli 2019 eller efter aftale.
 
I afsnittet varetages strålebehandling samt planlægning af strålebehandling (CT, PET, MR- scanning) af patienter med kræft. Afsnittet råder desuden over et ambulatorium, der varetager medicinsk kræftbehandling og her kommer ca. 220 patienter igennem afsnittet dagligt.  
 
Behandlingen og sygeplejen i afsnittet foregår i et højteknologisk miljø, hvorfor det er særligt vigtigt at sikre, at patienter og pårørende føler sig mødt, bliver inddraget og oplever tryghed.  
Vi behandler patienter med mange forskellige kræftsygdomme og sygdomsstadier, din primære opgave vil være varetagelse af strålebehandling og sygepleje til vores patienter med forskellige behov.  
 
Strålebehandlingsafsnittet er opdelt i to grupper, hvor pleje og behandling i det enkelte område ledes af to assisterende afdelingssygeplejersker. Du vil ved ansættelse blive tilknyttet en af disse grupper, hvor sygeplejersker og radiografer arbejder i små delvis selvstyrende teams.  
 
Vi vil foretrække at du  
 
- Er radiograf med stråleterapi-retning eller er sygeplejerske med stråleterapi uddannelsen  
- Er åben og imødekommende  
- Er i stand til at bevare overblikket i en ofte meget travl hverdag  
 
Noget af det vi kan tilbyde er  
 
- Individuel tilrettelagt introduktion til stillingen og afsnittet, som nyuddannet vil oplæring som udgangspunkt være på et ½ år  
- At være en del af et godt arbejdsmiljø  
- At være med i en kontinuerlig udvikling af specialet  
- At være en del af et tværfagligt miljø, der består af sygeplejersker, radiografer, fysikere, læger, teknikkere, IT-specialister, sekretærer og social- og sundhedsassistenter  
- Arbejdstid vil typisk være i dagtimerne, der vil dog i perioder være enkelte aften/weekend- og helligdagsvagter  
- En klinik hvor høj faglig kvalitet og kontinuerligt fokus på patient- og pårørendeinddragelse er et strategisk indsatsområde  
 
Ansøgningsprocedure  
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Lisbet Prenter: 34 45 18 95 før du sender din ansøgning.
 
Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfristen er den 07.06.2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 2019.
 
Link til stillingsbeskrivelse: