Jobbet "IT konsulent til sundheds IT" er udløbet

Region Nordjylland

PAS

Hobrovei 190, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Brænder du for at arbejde med IT, der gør en forskel i brugernes komplekse hverdag? Vil du have indflydelse og ansvar og indgå i et team af dygtige, ambitiøse og erfarne kollegaer?

Så har vi måske det job du søger!

Du bliver del af det team i afdelingen ”Den Kliniske IT Arbejdsplads”, der arbejder med det patientadministrative system (PAS), hvor dit fokus vil være det registreringsmæssige område.

Du vil desuden skulle indgå i arbejdet med etablering af et nyt EPJ system, som bl.a. skal afløse vores nuværende PAS system.

Hvad laver vi i afdelingen ”Den Kliniske IT Arbejdsplads”?                 
Forvaltningen af Region Nordjyllands IT systemer dækker et bredt spekter af opgaver vedrørende anvendelse og drift af de systemer, der understøtter sygehusenes arbejdsgange. Vores fokus er på systemernes funktionalitet og indbyrdes samspil, samt understøtte den daglige brug og sikre den fortsatte udvikling af de kliniske IT systemer.

Medarbejdere i afdelingen arbejder blandt andet med:
  • Daglige opgaver ved forvaltningen af systemerne, eksempelvis anvendelsesstøtte til brugerne.
  • Testopgaver i forbindelse med opgraderinger af de kliniske IT systemer.
  • Opsamling og analyse af ændringsønsker.
  • Leverandørstyring – sikre at vi får leveret det aftalte, til aftalt tid og økonomi.
  • Projektopgaver – f.eks. Implementering af nye systemer eller funktionalitet.
Hvad søger vi?
Vi søger en kandidat med den rigtige kombination af IT kompetencer og indsigt eller interesse i den kliniske verden. Du er måske sundhedsteknolog, lægesekretær med stærke IT kompetencer (evt. superbruger) eller kandidat i klinisk videnskab og teknologi – eller noget helt andet. 

Du har personlig gennemslagskraft og gode kommunikative evner skriftligt og mundtligt. Du trives med selvstændige arbejds- og ansvarsområder og fungerer samtidig godt med opgaver, der løses i samarbejde med andre. Du arbejder løsningsorienteret og struktureret og evner at være den drivende kraft i forhold til afklaring af ofte komplicerede problemstillinger.

Om IT
IT har 165 kompetente medarbejdere som med afsæt i regionens IT-strategi bl.a. understøtter og videreudvikler den brede digitalisering af sundhedsområdet, og har til formål at levere sikker og stabil drift døgnet rundt til de ca.12.500 brugere og 10.000 IT arbejdspladser, der befinder sig på Region Nordjyllands hospitaler, institutioner og administration. 

Hvad tilbyder vi?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag i et team med god omgangstone og humor, hvor de færreste dage er ens.

Der er tale om en fast fuldtids stilling

Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst med vedkommendes faglige organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Brian Heinrich Pedersen på mail bhp@rn.dk eller telefon 22 75 09 49

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning og CV skal være indsendt senest 10. juni 2019.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 25.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning