Jobbet "Botilbud for borgere med erhvervet hjerneskade på Fyn, Socialcenter Lillebælt, afd. Kingstrup, søger social- og sundhedsfaglige medarbejdere til skiftende arbejdstider primært tilrettelagt i aften og nat." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Fredehjemsvej 2, 5591 Gelsted

Dit næste skridt

Vi leder efter 1 – 2 fagligt begejstrede social- og sundhedsfaglige kolleger til at indgå i arbejde primært om natten, dog med tilrettelæggelse af gennemsnitligt 2-5 aftener om måneden, samt hver anden weekend.

Stillingerne er på 30 timer i gennemsnitligt ugentlig arbejdstid.

Stillingerne er til besættelse den 1. juli 2019, dog gerne opstart snarest muligt, da vi arbejder med bruttonormering og inddækning i eget team henover ferieperioder.

Stillingerne tilrettelægges, som udgangspunkt, med minimum 2 og maksimalt 5 arbejdsdage i træk – efterfulgt af minimum 2 fridage i træk.

Tilbuddet har omdrejningspunkt om støtte og tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade, fortrinsvist præget af kognitive følgevirkninger af frontal karakter, særligt ift. de eksekutive styrefunktioner. Stillingerne er til fastansættelse og ønskes besat hurtigst muligt.

Dine opgaver i natteamet:

Borgerrelaterede opgaver:

  • Yde sundhedsfagligt og neuropædagogisk tilrettelagt støtte med rehabiliterende tilgang i borgerens eget hjem
  • Yde støtte, guidning, rammesætning og fysisk hjælp til at komme i seng / holde den aftalte struktur, yde støtte til indtag af medicin ol.
  • Arbejde selvstændigt med skriftlig dokumentation for indsatser

Praktiske og rengøringsmæssige opgaver:

  • Varetage praktiske opgaver i botilbuddets fællesarealer, dagtilbuddet og i administrationen
  • Varetage rengøringsopgaver i botilbuddets fællesarealer, dagtilbuddet og i administrationen

Vi leder specifikt efter dig, som bidrager ved at bringe følgende i spil sammen med os:

  • Trives med at arbejde selvstændigt med afsæt i borgerens eget hjem
  • Trives i at lykkes med kollegaer – løbende at kommunikere og koordinere for indsatser og aftaler henover arbejdsdagen
  • Henter energi i at arbejde i et relationelt felt, hvor borgerens forudsætninger for eksekutiv styring af egen-adfærd er væsentligt nedsat
  • Holder fagligt og professionelt fokus i samarbejdet med borgere og pårørende, der vægter indflydelse, lydhørhed og dialog
  • Som bringer faglig dialog, sparring og feedback ind i samarbejdet, og er indstillet på at handle loyalt overfor de i teamet vedtagne strategier

Hvad får du?

Til din rådighed for professionelt samarbejde, faglig sparring og rehabiliterende tænkning stiller vi en hverdagsnat i sigte med motiverede, fagligt erfarne og neuropædagogisk efteruddannede kollegaer i natteam og botilbud, med hvem du vil samarbejde og opgaveløse om natten samt i teamsammenhænge om uddelegerede ansvarsområder.

Er du nysgerrig efter mere?

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Maibritt Kibsgaard på telefon: 24 96 56 16 – alle hverdage i tidsrummet 12-13, hvis du har lyst til at vide mere eller har spørgsmål.Du kan også læse nærmere på vores hjemmeside: https://socialcenterlillebaelt.rsyd.dk/wm494286.

Ansøgningsfrist: Den 17. juni 2019.

Samtaler forventes afholdt: Den 24. juni 2019.

Vi modtager kun digitale ansøgninger.