Jobbet "Radiograf til Billeddiagnostisk Afdeling på Sjællands Uneversitetshospital Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt
 

 

Radiograf til billeddiagnostisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Køge.


Radiograf til Sjællands Universitetshospital, Køge:
Ønsker du gode fremtidsmuligheder som radiograf? I Køge har vi miljøet for dig: Faglige udfordringer, positiv sparring i et konstruktivt miljø, en afdeling som er i rivende udvikling.

Billeddiagnostisk afdeling i Køge/Faxe søger en autoriseret radiograf med 37 timer pr. uge fordelt på skiftende vagter. Fremmøde i dagarbejdstiden er i enten Køge eller Faxe Sundhedscenter. Stillingen ønskes besat d. 1. august 2019 eller efter aftale. 

Vi søger:

 • En fagligt dygtig og stabil radiograf der brænder for høj kvalitet og effektive patientforløb.

 • Et positivt menneske der ser muligheder, og har lyst til at bidrage kreativt til nye arbejdsgange i en særdeles travl hverdag.

 • En radiograf der har gode samarbejdsevner, gode kommunikationsevner og er fleksibel.

 • En radiograf der kan arbejde selvstændigt og i teams samt er kvalitetsbevidst.

 • En radiograf der trives i et travlt arbejdsmiljø med skiftende vagter.

Vi tilbyder:

 • Faglig og personlig udvikling.

 • En afdeling med gode værdier, fleksibilitet samt humor og medindflydelse.

 • Mulighed for på sigt at arbejde indenfor alle modaliteter.

 • Nøje planlagt introduktionsprogram tilpasset afdelingens udvikling.

 • Et godt arbejdsklima.

 • Faglig sparring med kompetent personale og ledelse.

 

Kort fortalt om os:
Billeddiagnostisk afdeling, Sjællands Universitetshospital består af billeddiagnostisk afdeling i Køge, Roskilde samt sundhedscenter Fakse. Vi har fælles ledelse på de 3 matrikler, og deraf et tæt samarbejde i hele organisationen. På Køge matriklen er vi 75 ansatte, heraf 40 radiografer og 2 sosu assistenter.

I 2024 står det ny Sjællands Universitetshospital Køge klar, med blandt andet 2 nye billeddiagnostiske afdelinger

                        

Lige nu er vi i gang med en stor modernisering og ombygning af afdelingen. Inden for det næste halve år har vi 2 nye Philips DR-rum og en ny Siemens Edge-Plus CT-scanner.

Derudover har vi en Philips Brilliance 64 slice CT-skanner, en Verity Cone Beam scanner og 2 Siemens Aera 1,5 T MR-scanner, 3 ultralyds apparater, et Philips gennemlysningsrum, et Siemens DR-rum og et Santax DR-rum

Vi har både ansat og uddannet beskrivende radiografer. Derudover har vi én sonograf ansat. Vores afdeling er i rivende udvikling og når det nye Sjællands Universitetshospital, Køge står færdigt i 2024, har vi brug for dygtigt personale til at varetage og fastholde god undersøgelseskvalitet på SUH.   

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker i Region Sjælland med tjeneste ved Sjællands Universitetshospital, Billeddiagnostisk Afdeling.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen og arbejdsforhold kan fås ved henvendelse til afdelingsradiograf Susan Bang på tlf: 30 58 34 74

 
Din ansøgning
Din ansøgning skal indeholde oplysninger om uddannelse og hidtil erfaring. Ansøgning samt CV skal sendes elektronisk og være os i hænde senest fredag 21/6.
 
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 26

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh