Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 11, 4000 Roskilde

Overlæger/afdelingslæger, Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

Overlæger/ afdelingslæger, Kardiologisk Afdeling i Roskilde og Køge, Sjællands Universitetshospital

Speciallæge(r) i Intern Medicin: Kardiologi søges til at styrke Sjællands Universitetshospitals (SUH) fusionerede Kardiologiske Afdeling i Roskilde og Køge.

Vi søger klinisk(e) forskningsaktiv(e) og fagligt ambitiøs(e) speciallæge(r), som har interesse og kompetence i klinisk kardiologi og som har fokus inden for trombokardiologi og antikoagulations- og antitrombotisk behandling, arvelige hjertesygdomme og intensiv kardiologi eller en anden specialiseret klinisk kardiologisk funktion. Vi lægger vægt på, at du kan bidrage med et højt fagligt niveau, med gode samarbejdsevner og til et stærkt arbejdsmiljø. Du skal være med til at opbygge et fuldt udbygget universitært regionalt center i kardiologi til det nye Universitetshospital i Køge i 2023. Alt sammen som led i udviklingen mod et højt specialiseret center i det kommende universitetshospital i Køge i 2024, som skal været et flagskib i Region Sjælland på højeste internationale niveau.

Kardiologisk Afdeling SUH er Region Sjællands specialiserede kardiologiske afdeling med regionale og højt specialiserede kardiologiske funktioner. Afdelingen blev 01.03.19 samlet på SUH Roskilde ved flytning af det kardiologiske afsnit og ambulatorium fra Køge til Roskilde. Der er præhospital visitation af visse kardiologiske sygdomme fra Akutsygehuset i Køges optageområde til Roskilde, og afdelingen har alle årets dage en tilsyns- og visitationslæge i udefunktion i Køge.

Afdelingen har efter fusionen i Roskilde 2 monitorerede døgnafsnit med tilsammen 48 senge, 8 deldøgns senge som er åbent mandag til fredag samt 12 monitorerede dagpladser i Kardiologisk Laboratorium. Ambulatoriet i Roskilde har både almene kardiologiske funktioner samt specialiserede kardiologiske funktioner, som f.eks. udredning af patienter til hjerteklapkirurgi, kontrol af endokardit, voksne med medfødte hjertesygdomme, familieudredning af arvelige hjertesygdomme, pacemakerkontrol, arytmi- og elektrofysiologisk ambulatorium, CT-KAG, kompleks iskæmi samt synkopeudredning i samarbejde med Geriatrisk og Neurologisk Afdeling.

Afdelingen råder i Roskilde over et moderne kardiologisk laboratorium med 5 kateterisationsrum til udførelse af KAG, elektiv PCI, pacemaker- og ICD implantation samt elektrofysiologi og radiofrekvensablation. I 2024 vil hele den specialiserede kardiologiske funktion være omplaceret til det nye Universitetshospital i Køge.

Afdelingen har i alt 260 medarbejdere.

Vi lægger vægt på det gode patientforløb, høj faglig kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Vi er stærkt optaget af videreudvikling af afdelingen til en fuld universitær centerfunktion på vej mod det nye universitetshospital i Køge.

Vi arbejder tæt sammen med regionens øvrige kardiologiske funktioner og med hjertecentrene på Rigshospitalet og Odense Universitets Hospital.

Afdelingens lægestab og vagtbemanding

Vi er 1 professor, 30 overlæger, 4 1. reservelæger og 13 reservelæger. Afdelingen havde i 2017 22.000 ambulante konsultationer og mere end 4000 invasive undersøgelser og procedurer og 4400 indlæggelser. Overlæger med non-invasiv funktion har udefunktion i Køge i dag-tiden.

SUH har fra primo 2019 forløb i kandidat delen af medicinstudiet, hvor Kardiologisk Afdeling bidrager. Overlæger, afdelingslæger og H-læger i bagvagt deltager i 12 skiftet rådighedsvagt fra bolig. Der er 5 skiftet PCI vagt og 5 skiftet arytmi vagt betjent af speciallæger samt kardiologisk tilstedeværelses vagt for reservelæger i Roskilde.

Forskning

Afdelingen er forskningsaktiv og har udover et lærestols-professorat i kardiologi, tilknyttet PhD studerende, Post.doc sygeplejerske og en velfungerende forskningsenhed med flere projektsygeplejersker ansat. En stor andel af overlægerne i afdelingen er aktive forskere og med i større forskningsmiljøer både nationalt og internationalt inden for blandt andet invasiv kardiologi og endokarditis. Forskningen i sygeplejen omhandler screening for hjertekarsygdom og multicenterprojekter, der ser på patientforløb efter PCI. Det indebærer publikationer inden for en bred vifte af kardiologiske problemstillinger. I 2018 var ansatte på afdelingen (med)forfattere på 36 peer-reviewed artikler, og afdelingen har gennem flere år publiceret godt.

Vagt

Overlæger og afdelingslæger deltager i 12 skiftet rådighedsvagt fra bolig.

Der er 5 skiftet PCI vagt og 5 skiftet arytmi-vagt betjent af speciallæger samt kardiologisk tilstedeværelses vagt for reservelæger i Roskilde.

Ansvars og kompetenceområder

Aftales efter ansættelsen på baggrund af ansøgers erfaringer og kvalifikationer. Ansøgere opfordres til at kontakte afdelingsledelsen for nærmere information om mulighederne ved særlige ønsker vedrørende ansættelsen.

Lokalt aftalte funktioner

Afdelingen skal gradvist flytte alle specialiserede funktioner til Køge, når Universitetssygehuset i Køge er udbygget i 2023. Der planlægges opbygning af en komplet centerfunktion i Køge og bevaret ambulant funktion i Roskilde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen vil ske indenfor den interregionale aftale om ansættelse af overlæger og afdelingslæger.

Der planlægges samtaler i uge 26.

Ansættelsesstart snarest mulig.

Sjællands Universitetshospital.

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.

Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

I de kommende år vil en række funktioner flytte fra Roskilde til de nye bygninger i Køge. Sjællands Universitetshospital, Roskilde bliver således omdannet til et specialsygehus, der tilbyder ambulante, smidige og effektive patientforløb til lokalområdets borgere. Sjællands Universitetshospital, Roskilde skal være en stærk spiller i forhold til at udvikle og teste nye former for organisering, teknologi og telemedicin i tæt samarbejde med blandt andet uddannelsesinstitutioner, virksomheder, patienter og kommuner.

Inddragelse af repræsentanter fra patientforum

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på:

http://www.regionsjaelland.dk/suh

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Roskilde og Køge sygehuse anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: http://sundhedsstyrelsen.dk/~/media/800F03AA071648DCB18F7D58CA8D66E2.ashx

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) https://www.sst.dk/da/Nyheder/2013/Det%20danske%20syn%20p%C3%A5%20l%C3%A6gerollerne

Læs mere om byggeprojektet i Køge: http://www.regionsjaelland.dk/kampagner/usk/naboinformation/Sider/default.aspx

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på http://www.regionsjaelland.dk/kampagner/detgodelaegeliv/Sider/Det-gode-laegeliv.aspx

 

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Ilan Raymond
  • Adresse
    Sygehusvej 11, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2019
  • Regionens jobnr.
    005534
  • Quick-nr.
    368293
  • Indrykningsdato
    06-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    23-06-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 11, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Ilan Raymond
  • Stillingstype
    Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2019
  • Regionens jobnr.
    005534
  • Quick-nr.
    368293
  • Indrykningsdato
    06-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    23-06-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.