Jobbet "Brænder du for den normale fødsel og varetagelsen af hjemmefødsler, så kan du blive en del af den Regionale Hjemmefødselsordning på Herlev Hospital." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

 

Vi søger jordemødre til Regionens kommende hjemmefødselsordning, som træder i kraft den 1. september 2019.

Som ansat i Regionens hjemmefødselsordning på Herlev Hospital tilbydes du en fast stilling på 37 timer med varetagelse af både døgnvagter i hjemmefødselsordningen, afholdelse af hjemmefødselscafé på Gentofte Hospital, samt fast tilknytning til afdelingen. Her vil du få mulighed for at varetage vagter på Fødegangen, i Akutmodtagelsen for Gravide, i vores nyåbnede InHouse Fødeklinik og i Jordemoderkonsultationen

Regionens Hjemmefødselsordning vil bestå af faste og dedikerede hjemmefødselsteams fra Rigshospitalet, Nordsjællands Hospital, Amager Hvidovre Hospital og Herlev Hospital.

Hjemmefødselsordningen vil være inddelt i to distrikter i Hovedstaden, og på Herlev vil vi dele distrikt med Nordsjællands Hospital.

Ordningen bemandes dagligt af 4 døgnvagter – heraf én fra hvert fødested – og forventes at varetage gennemsnitligt 2 fødsler i døgnet.

Som jordemoder i Regionens hjemmefødselsordning vil du gennemgå et målrettet kompetenceudviklingsprogram samt opnå grundig introduktion til den søsterafdeling, som vi deler distrikt med.

Vi søger jordemødre som brænder for den normale fødsel samt for et spændende og alsidigt arbejdsliv

Har du mindst 6 måneders erfaring fra en specialafdeling, og har du samtidigt lyst til at blive en del af en afdeling med en høj faglig profil, fokus på et stærkt tværfagligst samarbejde omkring den gravide, fødende og barslende kvinde samt et godt kollegialt fællesskab, så er denne kombinationsstilling måske noget for dig.

Afdelingen tilbyder desuden regionens eneste Kendt Jordemoderordning som varetager ca. 500 ud af afdelingens ca. 5.400 fødsler årligt.

I 2020 ser vi frem til at flytte ind i det nye Mor Barn Center, hvor bygningen grundet sin runde arkitektur vil frembyde optimale rammer, som understøtter det gode patientforløb. Her vil gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling samt barsel/svangreafsnit ligge i naturlig forlængelse af hinanden, og der vil være fokus på indretning, som skaber tryghed og velvære for både patienter og ansatte.

 

Vi søger nye kolleger som:

 • Vil være en del af et fast team af dedikerede hjemmefødselsjordemødre
 • Vægter det gode arbejdsmiljø og ønsker at bidrage til dette
 • Har lyst til at bidrage til den faglige udvikling i afdelingen
 • Ønsker på kontinuerlig basis, at udvikle og dygtiggøre sig indenfor alle typer af fødsler

 

Vi kan tilbyde dig:

 • En dynamisk afdeling i hurtig udvikling
 • En tværfaglig gruppe af kolleger, som brænder for obstetrikken, for afdelingen og for sammen at sikre optimale og trygge patientforløb
 • Løbende kompetenceudvikling – både i Regionens hjemmefødselsordning samt i afdelingen
 • mulighed for supervision
 • Et stærkt kollegialt sammenhold, hvor hensynet til hinanden vægtes højt
 • En afdeling med særligt fokus på trivsel og fastholdelse af medarbejdere
 • Indflydelse på egen vagtplanlægning – herunder mulighed for at arbejde hver 3. weekend

Er du bosat i Jylland eller på Fyn og er interesseret i en pendlerstilling, så har vi nu mulighed for at stille et værelse til rådighed i en lejlighed i kort afstand fra hospitalet.

 

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på stillingsopslaget, og ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte vicechefjordemoder Andrea Vinten på 38 68 24 37 eller chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på 20 36 69 03.

 

Ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  

På nuværende tidspunkt pågår der forhandlinger mellem Regionen og Jordemoderforeningen ift. et særtillæg i denne ordning.

 

Jobstart:

Snarest muligt efter aftale.

Ansøgningsfrist:

25. juni 2019

Samtaler afholdes:

27. juni 2019