Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 13, 2600 Glostrup

Overlæge ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet

Vi søger en overlæge i reumatologi ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme (VRR) fra den 1. september 2019 eller snarest derefter.

Arbejdssted er Rigshospitalet, Glostrup + Hillerød med afsnitsledelsesfunktion på det reumatologiske sengeafsnit og den reumatologiske udredningsenhed med deltagelse i VRR’s ledelsesteam.
Som afsnitsansvarlig indgår overlægen i afsnitsledelsen med en afdelingssygeplejerske.

Overlægen indgår i afdelingens almindelige kliniske drift på Rigshospitalet, Glostrup med udefunktion, som beskrevet nedenfor og i stillingsbeskrivelsen (udkast kan rekvireres).

Klinikkens organisation og arbejdsopgaver:
Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme (VRR) er Region Hovedstadens eneste reumatologiske afdeling/klinik og omfatter desuden en stor rygkirurgisk funktion, som betjener både Region Hovedstaden og Region Sjælland.
De reumatologiske opgaver varetages på flere udefunktioner og Rigshospitalets 2 matrikler. Den rygkirurgiske funktion varetages alene på Rigshospitalet, Glostrup.

VRR på Rigshospitalet, Glostrup + Hillerød rummer tre lægelige specialer: ortopædkirurgi, neurokirurgi og reumatologi. Afdelingen er bygget op omkring tværfaglige patientforløb. Afdelingen består af 2 sengeafsnit (et reumatologisk med 15 senge og et kirurgisk), en reumatologisk udredningsenhed, et rygseminar, et inflammatorisk ambulatorium med udefunktion på Hillerød hospital, en stor UL-funktion og et tværfagligt rygambulatorium.
Foruden ovenstående varetager afdelingen den lægelige funktion på SANO Skælskør samt konferencer omkring grønlandske og færøske patienter.
De forskellige patientforløb inddrager læger fra alle tre lægelige specialer, plejepersonale, fysioterapi, ergoterapi og andre tværgående afdelinger/professioner i tæt samarbejde med primærsektoren.

VRR Rigshospitalet, Glostrup er landets største reumatologiske funktion og varetager elektiv og subakut udredning og behandling af reumatologiske patienter på hovedfunktionsniveau i planlægningsområde Syd og planlægningsområde Nord – begge Region Hovedstaden samt varetager akut udredning og behandling hos indlæggelseskrævende patienter med reumatologiske problemstillinger for hele Region Hovedstaden.

Klinikken er samtidigt landets største rygkirurgiske funktion og varetager udredning og behandling af patienter med degenerativ rygsygdom på højt specialiseret og regionsfunktionsniveau for hele Region Hovedstaden og i et vist omfang for Region Sjælland.

VRR Rigshospitalet, Glostrups drift varetages i et reumatologisk sengeafsnit med ca. 1250 udskrivninger årligt, et fælles ambulatorium med ca. 55.000 kontakter årligt, et kirurgisk sengeafsnit med ca. 2500 udskrivninger årligt og en operationsgang med ca. 2100 operationer årligt.
Såvel forskningsmæssigt som klinisk er der fokus på RA, spondylartritis, uveitis, artritis urica og billeddiagnostik i relation her til foruden håndteringen af akutte rygproblemer og rygforløbsprogrammer.
Desuden foregår der en betydelig forskning. Aktuelt er der tilknyttet 2 professorer, og et større antal post doc og PhD-studerende indenfor såvel det læge- som sygeplejefaglige område.
Afdelingen er hjemsted for Danbio, Copspine og Dansk Reuma Biobank og vi har derfor stort fokus på implementering og løbende udvikling af disse værktøjer.
På Rigshospitalet, Glostrup + Hillerød foregår der studenterundervisning ved medicinstudiet på Københavns Universitet på flere semestre og der er 12-16 uddannelsesstillinger indenfor reumatologien.
Klinikken rummer derfor helt unikke muligheder for læring og vidensdeling, idet du til dagligt vil være omgivet af kollegaer med høj faglig ekspertise indenfor stort set alle facetter af specialet.

Vi tilbyder i relation til din ansættelse
- Et multifacetteret lærings- samt dynamisk, innovativt arbejdsmiljø
- Fokus på uddannelse, udvikling og forskningsaktiviteter
- Spændende og afvekslende opgaver med tværsektoriel kontaktflade
- Mulighed for udvikling og sparring omkring ledelsesmæssige udfordringer
- Dygtige og engagerede kolleger
- Mulighed for fortsat at udvikle sig målrettet indenfor de 7 lægeroller
- Et grundigt introduktionsprogram over flere dage

Vi forventer i relation til din ansættelse
- At du er punktlig og flittig
- At du optræder som rollemodel
- At du er opsøgende
- At du hele tiden søger at dygtiggøre dig
- At du lærer at forstå den komplekse organisation,
  som du er ansat i
- At du bidrager betydeligt til den fælles vidensdeling
- At du udviser stor evne og vilje til IPLS

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med overlæge, der er speciallæge i intern medicin:reumatologi med bred reumatologisk baggrund såvel i forhold til håndtering af patienter med inflammatoriske ledsygdomme som patienter med degenerative tilstande i ryggen og som ønsker at arbejde med ledelse.

Arbejdsforhold
Overlægen skal tage initiativ til udvikling og forskning inden for afdelingens interesseområder og deltage aktivt i uddannelsen af de yngre læger.
Overlægen forventes at indgå i afsnitsledelsen og ledelsesteamet med udvikling af patientforløb og styrkelse af fagligheden i disse.

Vagtforpligtelse
Der er en døgndækkende beredskabsvagt (telefonvagt) samt stuegangsfunktion på lørdage og enkelte helligdage, som bemandes af de yngre speciallæger.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til funktionsansvarlig overlæge Jens Lykkegaard (4012 4026) eller email: jens.joergen.lykkegaard@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesvilkår og aflønning sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger indgåede overenskomst.

Glostrup Hospital og Hillerød Hospital er røgfrit. Rygning tillades ikke på hospitalernes område.

Ansøgning
Bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder. Ansøgere bør i ansøgningen forholde sig til de 7 kompetenceområder og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne indenfor disse kompetencer.
Ansøgning i stiles til Klinikledelsen Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet, Valdemar Hansensvej 13, Rødopgang, 9. sal, VRR29, 2600 Glostrup.

Ansøgningen skal være hospitalet i hænde senest den mandag d. 24. juni 2019 kl. 12:00.

Der forventes afholdt samtaler onsdag d. 26. juni 2019

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Kontaktperson
    Nina Beier
  • Adresse
    Valdemar Hansens Vej 13, 2600 Glostrup
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Reumatologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2019
  • Regionens jobnr.
    218863
  • Quick-nr.
    368432
  • Indrykningsdato
    11-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Adresse
    Valdemar Hansens Vej 13, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Nina Beier
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Reumatologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2019
  • Regionens jobnr.
    218863
  • Quick-nr.
    368432
  • Indrykningsdato
    11-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.