Jobbet "Er der en neurologisk sygeplejerske gemt i dig?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi søger en sygeplejerske til fast stilling pr. 1. juli 2019 eller efter aftale, 32-37 timer ugentligt i blandede vagter, med arbejde hver 3. weekend i 8-timers vagt.

Vi er en afdeling med blandet almen neurologi, såsom Hjernetumorer, Hovedtraumer, Symptomatisk Epilepsi, Hovedpine, Amyotrofisk Lateral Sklerose, Atypisk Parkinson og Parkinsom Sygdom. De tre sidste sygdomsgrupper er vi specialiserede indenfor, hvorfor vi fx tilbyder avanceret behandling til patienter med Parkinson sygdom i form af hjerneoperation (Deep Brain Stimulation) og forskellige pumpebehandlinger (Doudopa og Apomorfin).

Som sygeplejerske på neurologisk afdeling opnår du kompetencer indenfor den basale sygepleje, men i særdeleshed også indenfor den komplekse og neurologiske del af sygeplejen. Du oparbejder ligeledes færdigheder indenfor den mere instrumentielle del, såsom sondeanlæggelse, PVK-anlæggelse, blodprøvetagning, engangskatherisation, suturfjernelse m.m.

Du vil få grundig introduktion og oplæring til det neurologiske speciale, som Sygeplejersken med klinisk specialfunktion har ansvar for. Du vil ligeledes få tilknyttet en mentor, der vil bidrage til, at du falder godt til i afdelingen. Nøglepersoner indenfor specifikke områder af sygeplejen vil stå for oplæring ud fra kompetencekort. Den fortsatte kompetenceudvikling står Sygeplejersken med klinisk specialfunktion for, hvor vi tager udgangspunkt i vores kompetenceudviklingsprogram.

Vi lægger vægt på faglig udvikling, bl.a. ved brug af VIP. Vi arbejder i makkerpar, hvilket giver rig mulighed for sparring og faglig feedback. Vi holder ”Fredagsfest”, hvor aktuelle faglige emner tages op. Det er typisk læger, der underviser ud fra patientcases.

Et godt arbejdsmiljø betyder meget i en ofte travl hverdag, hvorfor vi bruger ”Time Out” som redskab til at fordele og få overblik over dagens opgaver. Vi har det godt indbyrdes, og får at vide, at vi er gode til at tage imod nye kollegaer. Vi har et ”Socialudvalg”, som arrangerer sociale events, da det er vigtigt for os at lære hinanden at kende på en anden måde.

Vi arbejder målrettet med inddragelse af patienter og pårørende og ser det tværfaglige samarbejde som en forudsætning for det gode patientforløb. Derfor forventer vi, at du har grundlæggende gode egenskaber indenfor kommunikation og samarbejde.

Er du desuden engageret og arbejdsom, og vil du gerne være en dygtig neurologisk sygeplejerske, så skulle du overveje at søge en stilling hos os.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Afdelingssygeplejerske Anne Wriedt på tlf.: 38 63 52 04 eller mobil: 24 48 93 75.

Ansøgningsfrist: Mandag den 24. juni 2019, kl. 12.00.