Jobbet "Akutsygeplejerske til korte akutte medicinske patientforløb" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Gentofte Hospitalsvej 2B, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
Har du lyst til at arbejde med korte akutte medicinske patientforløb, hvor dagene aldrig er ens, og hvor kollegaskab og samarbejde bliver vægtet højt? Så er vores ledige stilling i akutklinikkens medicinske team på Gentofte noget for dig.  
 
Hvem er du? 
Vi søger en kollega, der matcher følgende:   
 
Du er videbegærlig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Vi er en afdeling med mange gode muligheder for faglig udvikling, hvad end du er nyuddannet eller erfaren.  
Du er en dygtig kommunikatør. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i et korttids behandlingsforløb, hvor vi er de første patienterne møder på hospitalet.  
Du er god til at samarbejde. Du vægter det gode samarbejde højt, og ønsker at være en del af en afdeling, hvor der altid er plads til spørgsmål, og hvor vi hjælper hinanden. Vi er en personalegruppe, der tager hånd om hinanden. 
 
Hvad kommer du til at lave? 
Du skal sammen med dine kommende kollegaer sikre at akutte og kritisk syge patienter indenfor det medicinske speciale modtager høj faglig kvalitet i modtagelsen, udredningen og behandlingen, uanset hvilket tidspunkt på døgnet patienten indlægges.    
 
Vores patienter ligger i gennemsnit 24 timer i vores team. Herefter udskriver vi over 50 % direkte fra akutklinikken, de øvrige patienter visiteres til indlæggelse i de forskellige specialer i huset.   
 
Stillingen indeholder bl.a.:  
Modtagelse af patienten. Vores patienter er henvist via egen læge, 1813 eller fra andre specialer.
Plejeopgaver. Du skal bl.a. som en del af plejen varetage modtagelsen af akutte patienter, herunder blodprøvetagning og anlæggelse af IV adgange. Derudover er der en stor koordineringsopgave med lægerne i afdelingen i forhold til at give patienten den bedst mulige opstart på behandlingsforløbet.   
Øget observation. Vi har to senge til intermediære patienter, der har et øget behov for observation, pleje og behandling. Pladserne er beregnet til kritisk syge patienter, som ofte har behov for kompleks sygepleje. 
 
Hvad tilbyder vi dig?  
 
Udvikling til den enkelte. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse. Vi har gode karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuelle karrierevej ud fra interesseområder og ønsker.   
 
Vi er en afdeling, der arbejder på at være forandringsparat og medinddragende. Vi er nysgerrige på vores medarbejderes observationer og forslag til ændringer, og vi prioriterer at inddrage medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange. Vi har fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, og det er vigtigt for os at vores medarbejdere føler sig lige så Ventet og Velkomne, som vores patienter.   
 
Fokus på arbejdsmiljø og sparring. Vi har et godt og inspirerende arbejdsmiljø med kollegial omsorg samt gode muligheder for faglig sparring i personalegruppen og med klinisk specialist og leder. For at have fokus på arbejdsmiljøet mødes leder og AMIR løbende for at drøfte status, samt hvilke tiltage der er nødvendige for at fastholde vores gode arbejdsmiljø.  
 
Ansættelsesvilkår  
Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.8. 2019 eller efter aftale. Du må påregne ca. 8 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend 8-12 timer samt en ekstra weekend på 12 uger, eller hver 2.uge 8 timer.  
 
Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?  
Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Niemann på 38 67 3067 for at aftale et besøg.  
Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 27/6 kl. 12:00.