Jobbet "Lægesekretær søges til geriatrisk sengeafsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus og vi har #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi søger lægesekretær 37 timer per uge fortrinsvis til geriatrisk sengeafsnit.

Arbejdsdagene vil være travle, men præget af spændende arbejdsopgaver. Du vil skulle indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, og opgaverne består af både klassiske opgaver for lægesekretærfaget, som nye opgaver i forhold til kvalitetssikring, stuegangsprojekt og nye arbejdsgange i forhold LPR3 og Sundhedsplatformen. 

Det er nødvendigt:

 • At du er uddannet lægesekretær

 • At du glad for at være frontfigur både i forhold til patienter og kolleger

 • At du har erfaring fra både sengeafsnit og ambulatorier

 • At du kan være med til at udvikle nye arbejdsgange og tage nye opgaver

 • At du kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og prioritere opgaver

 • At du kan samarbejde som en del af vores positive team

  I Medicinsk Afdeling har vi på alle afsnit og i ambulatorier fokus på kvalitet og professionalisme i forhold til vores patienter.

   

  De geriatriske sengeafsnit og det geriatriske ambulatorium er en del af Medicinsk Afdeling.

  I Medicinsk Afdeling er vi 50 lægesekretærer. Vi har fælles møder og fælles undervisning, vi har et velfungerende superbrugerteam og samarbejder ofte på tværs af specialerne. Vi har fokus på udvikling af lægesekretærfaget i forhold til nye opgaver og arbejdsformer.

   

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.