Grønlands Sundhedsvæsen

Ergoterapeut søges til psykiatrien i Nuuk

Psykiatrisk område ved Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger miljøterapeutisk personale til Psykiatrisk Ergoterapi.

Vi søger som udgangspunkt dig, som har lyst til at arbejde med mennesker med psykiatrisk lidelse i behandlingspsykiatrien.

Er du ergoterapeut med erfaring fra psykiatrien, er det som udgangspunkt dig vi søger, men du kan have en pædagogisk- psykologisk uddannelsesbaggrund.

Psykiatrisk område dækker distriktspsykiatrien i Nuuk og den specialiserede psykiatriske behandling i hele Grønland. Området er fysisk placeret på Dronning Ingrids Hospital, som fungerer som landshospital og lokalhospital for befolkningen i Nuuk.

Psykiatrisk terapi er en del af psykiatrisk område og er fysisk placeret i tilknytning til psykiatrisk sengeafdeling. Afdelingen er en akut åben modtageafdeling med plads til 12 indlagte patienter, heraf mulighed for at skærme 3 patienter i et mindre afsnit i afdelingen. Afdelingen modtager ligeledes op til 7 dagpatienter i dagforløb.

Afdelingen modtager patienter med psykiatriske lidelser så som skizofreni, bipolar lidelse, psykoser, angst og fobier. I afdelingen har vi også forløb med retspsykiatriske patienter.

Psykiatrisk terapi leverer ydelser i afdelingen og er derfor en væsentlig del af vores tværfaglige indsats. Der er derfor et meget tæt samarbejde med læger og afdelingen omkring indlagte- og dagpatienter.

I terapien er der fokus på vurdering, observationer, støtte og træning af funktion og daglige færdigheder med henblik på opøvelse af funktionsevne. Der udover arbejder vi relationsorienteret og netværksbaseret, gennem kontaktpersonsordningen, støttende samtaler samt meningsfulde og målrettede aktiviteter.

Der sættes fokus på fysisk aktivitet, for at fremme sundhed, kropsfornemmelse og bedre saneintegration i arbejdet med at nedbringe tvang. Der arbejdes med udgangspunkt i støttende samtaler og terapeutiske metoder at mestre dagligdags udfordringer så som angst, kontakt, impulser, mm.

Du vil således skulle levere ydelser i forløb med grupper, men også have individuelle forløb. Du skal derfor både virke selvstændigt og deltage i terapiens øvrige aktiviteter i samarbejde med fysioterapeut og pædagoger. Som noget nyt skal vi til at etablere et sanseintegrationsrum.

Organisatorisk refererer psykiatrisk terapi til en områdeledelse, som består af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Det er et meget afvekslende og udfordrende job med indflydelse på eget arbejde. Arbejdet kræver både faglig- og personlig involvering.

Vi kan tilbyde

·        et tværfagligt samarbejde med udgangspunkt i miljøterapeutiske behandlingsprincipper

·        relations arbejde, der indgår i det samlede behandlingstilbud

·        mulighed for at medvirke til faglig udvikling

·        et arbejde, der bl.a. består i observation, vurdering, testning og optræning af daglige færdigheder, sociale færdigheder, aktivering, fysiske aktiviteter, og hobbyaktiviteter

·        løbende supervision

·        konflikthåndteringskursus 2 gange årligt

Vi forventer

·        at du er uddannet ergoterapeut eller pædagog

·        at du har psykiatrisk viden og erfaring.

·        at du er engageret, pligtopfyldende, udadvendt, fleksibel, har evne til at struktur

·        god til at etablere kontakt, og er indstillet på samarbejde på tværs af faggrupper

·        at du er selvstændig og kan tilrettelægge dit eget arbejde.

·        at du bidrager til et positivt arbejdsmiljø i afdelingen

·        at du bidrager til udvikling af terapiens tilbud

Tiltrædelse: Stillingen er en fuldtidsstilling og ledig til besættelse 1. august 2019, eller efter nærmere aftale.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem  http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201906219

Ansøgningsfrist: d. 15. august 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved oversygeplejerske Ann Birkekær Kjeldsen på telefon (+299) 34 48 12 eller (+299) 54 75 16, eller på mail abkj@peqqik.gl  (Bemærk 4 timers tidsforskel, så ring efter 12.30 dansk tid)

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: AQQJ@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Aqqaluk Jørgensen
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2019
  • Quick-nr.
    368756
  • Indrykningsdato
    19-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    15-07-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Aqqaluk Jørgensen
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2019
  • Quick-nr.
    368756
  • Indrykningsdato
    19-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    15-07-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.