Jobbet "Palliativ Enhed, Nordsjællands Hospital søger sygeplejerske til udkørende funktion" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund

Dit næste skridt

Palliativ Enhed søger en sygeplejerske i fast stilling i udkørende funktion.

Palliativ Enhed A7A8, Nordsjællands Hospital hører organisatorisk sammen med Onkologisk og Palliativ Afdeling og er placeret på Frederikssund Hospital. Enheden har kontinuerligt kontakt med ca. 100 – 120 patienter og består af en udkørende funktion og et sengeafsnit med 10 døgnpladser. Palliativ Enhed har et engageret fast team af sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, psykolog, præst, diætist og farmakonom.  Afdelingen forventes at flytte placering til Nyt Nordsjælland Hospital i Hillerød i 2022.

Har du erfaring med det specialiserede palliative felt og interesse og lyst til at arbejde med patienter som er belastet af livstruende sygdom og som opholder sig i eget hjem, er du måske vores nye kollega. Vores udkørende team består af fire sygeplejersker og en fysioterapeut. Det første hjemmebesøg hos ny henviste patienter planlægges altid med læge.

Vi søger en kvalificeret kollega:

  • Med minimum 5 års relevant klinisk erfaring og baggrund med kompetencer vedrørende den kritisk syge palliative patient. Gerne diplomuddannelse indenfor palliation, dog ikke et krav
  • Som kan arbejde selvstændigt, navigere i en foranderlig hverdag med mange ”bolde i luften” og evner at samarbejde med mange faggrupper
  • Med gode kommunikative og sociale kompetencer og samtidig kan udvise professionel adfærd i relation til patienter og pårørende.

Funktionsområde:

  • Tværfaglig behandling på specialistniveau
  • Rådgivning og undervisning af sundhedsfaglige kollegaer i hospitalet og i primær sektor
  • Koordinerende opgaver på tværs af sektorer

Vi tilbyder:

  • En udfordrende stilling i et felt i konstant udvikling.
  • En stilling hvor du i vid udstrækning selv er ansvarlig for planlægning af din dag                   
  • Tværfaglig samarbejde og sparring omkring den enkelte palliative patient og supervision ved psykolog.
  • En spændende stilling med mange alsidige opgaver og mulighed for deltagelse i kurser på lige fod med øvrige kollegaer i Palliativ Enhed.

Arbejdsgrundlag:

Vi arbejder ud fra WHO`s definition af palliation samt Sundhedsstyrelsen anbefalinger for specialiseret palliativ indsats. Vi holder os fortløbende opdateret for at justere og styrke indsatsen ud fra gældende rammer således, at Palliativ Enhed kan fungere som et kompetencecenter, som andre kliniske afdelinger i hospitalet og primær sektor kan rådføre sig med.

Ansættelsesforhold:

Stillingen er aktuelt weekend - og vagtfri, på 32 timer/uge og til besættelse pr. 1.oktober 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist er fredag d. 16. august kl.12 og ansættelsessamtale forventes afholdt d. 21. august.

Til hjemmebesøg må der påregnes kørsel i egen bil til høj km. takst og delvis hjemmearbejdsplads. Ansættelsesforhold i øvrigt i henhold til gældende overenskomst. Der tilknyttes mentor efter behov. Funktionsbeskrivelse kan rekvireres. Har du lyst at høre mere om stillingen eller aflægge os et uforpligtende besøg så kontakt afdelingssygeplejerske Elsebeth Rasmussen på tlf.4829 5329 i ugerne 31-32-33.

Ansøgning stiles til afdelingssygeplejerske Elsebeth Rasmussen, Palliativ Enhed A7A8, Nordsjællands Hospital, Frederikssund, Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund