Jobbet "Lægesekretær søges til Hjertesygdomme" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Trives du med et godt og tæt tværfagligt samarbejde i et unikt arbejdsmiljø, så er det netop dig vi har brug for  som vores nye kollega.

Hjertesygdomme kan tilbyde en fuldtidsstilling som lægesekretær knyttet til indlæggelsessiden i svigt med tiltrædelse den 1. september 2019 eller efter aftale.

Du vil blive del af en positiv sekretærgruppe, hvor hver især bidrager med høj faglighed, har fokus på det gode patientforløb, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Hjertesygdomme er en stor afdeling med 43 lægesekretærer. Vi arbejder i en hverdag hvor daglige ændringer er en præmis. Sekretærgruppen er ved årsskiftet blevet delt i 2 grupper med hver deres ledende lægesekretær, Gruppe 1 dækker sektionerne Iskæmi og Arytmi, Gruppe 2 dækker Svigt og Strukturelle.

Stillingen er med base den ene uge på Sengeafsnit 1 og den anden uge i sekretariatet med opgaver knyttet til indlæggelsesdelen.

Opgaverne på sengeafsnittet
Kerneopgaverne er varetagelse af alt det administrative omkring indlæggelser samt logistik i det daglige i tæt samarbejde med koordinator, øvrige sygeplejersker og læger. Ud over det tætte tværfaglige samarbejde, er der også høj grad af patient- og pårørendekontakt såvel face-to-face samt pr. telefon.

Opgaverne i sekretariatet
Journalskrivning i Hjertesygdomme er betydelig og fylder meget, så det er vigtigt at du er vant til og kan lide at afskrive diktater. Opgaven deles af alle i et rul.
Øvrige opgaver er håndtering af korrespondancer og epikriser. Der er registreringer på patientforløb omkring udrednings- og behandlingsret samt procedurer foruden håndtering og rettelse af fejllister. Derforuden er der konferencehåndtering. Opgaverne deles også her af alle i et rul.

I denne stilling opnår man den afveksling i hverdagen, hvor man den ene uge er tæt på patienterne og den anden uge får mere ro til fordybelse i de øvrige opgaver knyttet til indlæggelsesdelen.

Vi forventer at du er
  • faglig dygtig
  • ansvarlig og fokuseret og brænder for arbejdet på et sengeafsnit
  • mødestabil, serviceminded og imødekommende
  • struktureret.
  • erfaren bruger af MidtEPJ
Det er et krav, at du er uddannet lægesekretær for at komme i betragtning til stillingen.

Den daglige arbejdstid er placeret i tidsrummet kl 7.30-16.00 på hverdage. Da Hjertesygdomme har et stort akut indtag af patienter, dækker sekretærerne 365 dage om året, dag og aften (til kl. 20.00/21.00). Vores vagtordning er meget velfungerende og værdsat og med stor kollegial fleksibilitet og udløser frihed på andre tidspunkter. Vagtbelastningen for den enkelte er ca. 2-3 aftenvagter pr. måned, ca. en lørdag eller søndag pr. måned samt ca. 2 helligdagsvagter pr. år.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Har du lyst til at være en del af vores dygtige personalegruppe, og vil du være med til at gøre en positiv forskel, så hører vi meget gerne fra dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte (t.o.m. uge 28) ledende lægesekretær Sanne Seiding Roed 4014 0995, Gruppe 1, eller (t.o.m. uge 30) ledende lægesekretær Birgitte Nyby Bergholdt 4013 2668, gruppe 2.

Ansøgningsfrist 15. august 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.