Jobbet "Lægesekretær til Kirurgisk afdeling, Hillerød" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Kirurgisk afdeling søger en uddannet lægesekretær til en fast fuldtidsstilling, du skal indgå i vores sekretærteam i Hillerød, med start 1. oktober 2019.

 

Afdelingen

Kirurgisk afdeling har afsnit i Hillerød og Frederikssund. Vi foretager undersøgelser, behandling og operationer af patienter med sygdomme i mave-/tarmsystemet. 

Afdelingen er specialiseret i øvre og nedre kirurgiske lidelser og varetager endvidere behandling af patienter med medicinsk gastroenterologiske lidelser.

Vil du vide mere om afdelingen kan du finde information på vores hjemmeside.

 

Opgaverne

Sekretæropgaverne på Kirurgisk afdeling er varierede og består bl.a. af daglig gennemgang af patientforløb, koderegistrering, arbejde på diverse arbejdslister, registrering af kræftpakkeforløb og udredningsret.

Derudover booking, bestilling af prøver og undersøgelser, besvarelse af telefoner tilknyttet et callcenter samt andre sekretærrelaterede opgaver knyttet til patienternes forløb.

 

Din profil

Du er en stabil, effektiv og faglig dygtig uddannet lægesekretær, som ønsker at bidrage positivt til sekretærteamet i afdelingen. Du mestrer at arbejde med registreringer, patientforløb og booking i Sundhedsplatformen og du har en venlig, serviceminded og kompetent kontakt til såvel patienter som øvrige kolleger i afdelingen. Der er meget tværfaglig kontakt i afdelingen, så du skal kunne holde mange bolde i luften og bevare overblikket i travle perioder.

Du har lysten og evnen til at deltage aktivt i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du tager medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.

 

Vi kan tilbyde

En arbejdsplads med en travl og varieret hverdag som lægesekretær i et spændende speciale. Du bliver en vigtig og værdsat del af et engageret og fleksibelt fungerende sekretærteam, der har fokus på at samarbejde positivt og konstruktivt, både mono- og tværfagligt. Vi afholder ugentlige teammøder, og mødes 4 gange om året til fælles sekretærmøde for Kirurgisk afdeling.

 

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Ansøgning

Hvis du er blevet fristet af dette stillingsopslag, så skynd dig at sende din ansøgning inkl. CV via nedenstående link.

 

Du er velkommen til at kontakte Ledende lægesekretær Leila Kuhn, telefon 4829 6673 eller Ledende oversygeplejerske Lene Breum, telefon 4026 9988, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfristen er den 9 august.