Jobbet "Specialområde Autisme søger pædagoger og ergoterapeuter til Tørring" er udløbet

Region Midtjylland

SAU Nordre Fælledvej

Nordre Fælledvej 2, 7160 Tørring

Dit næste skridt
  • Er du fagligt stærk, vant til at dokumentere og arbejde målrettet, insisterende, udviklingsorienteret?
  • Kan du se dig selv i en organisation hvor vi brænder for at skabe trivsel, udvikling og forandring for voksne med autisme?
  • Er du uddannet pædagog eller ergoterapeut?
Så er du måske en af vores nye kollegaer i Tørring – med opstart 1. oktober eller hurtigst muligt.

Afdelingerne i Tørring er en del af Specialområde Autisme, der er Region Midtjyllands specialiserede autismetilbud til voksne. I Specialområde Autisme har vi 26 afdelinger, vi er 400 medarbejdere og samarbejder med 300 borgere.  Vi har egen konsulentafdeling og herunder egen autismeuddannelse.

Vi har brug for to ny kollegaer på Nordrefælledvej til en fast stilling og et barselsvikariat.
Derudover har vi et barselsvikariat på Overbygaard.
Begge afdelinger er en del af vores fire boenheder i Tørring.
 
Du kan læse mere om de enkelte afdelinger i Tørring via vores hjemmeside www.sau.rm.dk

Din profil
Du har en pædagogisk eller ergoterapeutisk uddannelse kombineret med relevant autismeerfaring, som du evner at omsætte i praksis. 
For at lykkes i dit arbejde er det vigtigt, at du er insisterende i din faglige udvikling, at du brænder for arbejdet med voksne med autisme, samtidig med at du er motiveret for at tilegne dig Specialområde Autismes tilgang til autisme.
 
Det er vigtigt at du forholder dig til have et arbejde hvor kompleksitet i forhold til målgruppen, dokumentation og forandringer er en del af hverdagen.  
 
Som person er du åben og trives på en arbejdsplads, hvor etik, ordentlighed og respekt er i centrum for samarbejdet blandt ledelse og kolleger, men også i forhold til samarbejdet med borgerne.
 
Du skal have det godt med at stå alene og træffe beslutninger, også når der er pres fra flere sider. Du skal kende til egne grænser og være i stand til at handle loyalt i komplekse og uventede situationer. 
Derudover så skal du trives med et arbejde, hvor skiftende arbejdstider er et vilkår.

Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads, hvor psykisk arbejdsmiljø bliver prioriteret højt
  • undervisning og vejledning bliver prioriteret højt og foregår løbende
  • alle fastansatte tilbydes autismepilotuddannelse
  • en specialiseret organisation med høj faglighed og mange udviklingsmuligheder
Har du spørgsmål til, hvem vi er, og hvordan vi arbejder, er du velkommen til at kontakte daglig leder Ida Nørlund Larsen på tlf. 51 58 92 14 eller  stedfortræder Anni Rasmussen på tlf. 26 37 64 21.
 
Ansøgningsfristen er den 16 . august og vi forventer at afholde samtaler
mandag den 19. august. 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomster og aftaler om Ny Løn. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.