Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Celle og molekylærbiolog / afdelingslæge

 

Celle og molekylærbiolog/afdelingslæge med ansvar for flowcytometri til Klinisk Biokemisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital.

En stilling som celle-molekylærbiolog eller afdelingslæge til rutine og udviklings opgaver særligt inden for cellemarkørundersøgelser og andre analyseområder ved Klinisk Biokemisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

 

En stilling som celle og molekylærbiolog/biokemiker eller afdelingslæge ved Klinisk Biokemisk Afdeling, opslås til besættelse d. 1.10.19 eller snarest derefter. Arbejdet foregår på begge af afdelingens matrikler i Roskilde og Køge.

Klinisk Biokemisk Afdeling varetager en bred vifte af diagnostiske undersøgelser indenfor biokemi, hæmatologi, koagulation, allergi og autoimmunitet, immunologi, molekylærdiagnostisk og flowcytometri.

Vi søger en fagligt ansvarlig celle og molekylærbiolog eller afdelingslæge til varetagelse, udbygning og udvikling af sygehusets cellemarkørundersøgelser baseret på flowcytometri-teknikken til rutinediagnostik og faglig ledelse indenfor klinisk-biokemiske analyseområder.                    Sjællands Universitetshospital rummer en stor Hæmatologisk Afdeling som understøttes af en bred vifte af laboratorieanalyser heriblandt cellemarkørundersøgelser på blod, marv og solide tumorer til udredning og monitorering. Undersøgelserne foretages i et tæt koordineret samarbejde mellem Flowcytometrienheden på Klinisk Biokemisk Afdeling og Patologi Afdelingen.

Du vil være ansvarlig for en koordineret og harmoniseret opgaveløsning på de to laboratorier i et tæt samarbejde med patologer, biologer og bioanalytikere på Patologiafdelingen, og højt specialiserede bioanalytikere, afdelingsbioanalytiker og overlæge i Klinisk Biokemisk Afdeling. Du vil således efter oplæring få det primære faglige ansvar for tolkning, udvikling og kvalitetssikring af rutineanalyser baseret på flowcytometri på begge laboratorier.

Du skal have øje for en effektiv og økonomisk udnyttelse af ressourcerne, understøtte at tidsgarantier overholdes, samt være medansvarlig for at funktionen er dækket alle hverdage året rundt. Du skal kunne indgå i formuleringer af udbudsmateriale og deltage i løbende automatisering af manuelle processer. Du forventes løbende at deltage i faglige konferencer med Patologiafdelingen og Hæmatologisk Afdeling, at holde dig ajour med relevant ny viden, at opsøge fagligt samarbejde med andre lignende laboratorier, og at tage initiativ til at sikre en løbende kompetenceudvikling i gruppen.

Flowcytometrienheden er placeret på både Klinisk Biokemisk Afdeling og Patologiafdelingen i Roskilde. Klinisk Biokemisk Afdeling er fordelt på to geografier – Roskilde og Køge – og du forventes at varetage opgaver på begge geografier og dermed have arbejdsplads to steder.

Flowcytometrienheden indgår også i stor udstrækning i forskningsmæssige opgaver. Klinisk Biokemisk Afdeling har veletablerede forskningsmiljøer med et professorat på både geografien i Roskilde og i Køge. Den ene forskningsgruppe forsker i reproduktionsmedicin og cancerimmunologi, og heri er cellemarkørundersøgelser helt centrale og udføres af forskningsmedarbejdere i Flowcytometrienheden. Der er også et samarbejde med forskningsgrupper på Øjenafdelingen og Kirurgisk Afdeling. Du er ansvarlig for at koordinere en rationel og sikker anvendelse af apparatur med de forskningsaktive brugere. Du skal derfor være interesseret i at deltage i biomedicinsk udvikling og forskning.

Du skal desuden arbejde med andre analyseområder i afdelingen i samarbejde med afdelingens øvrige kemikere og læger. Alle analyseområder er organiseret med faglige gruppeledelser med en fagligt ansvarlig kemiker. Det er ikke endeligt afklaret hvilke områder, der skal dækkes af dig og dette kan delvis påvirkes af de relevante kompetencer og erfaringer, du bringer med fra tidligere. Klinisk Biokemisk Afdeling er akkrediteret efter ISO15189 standarden, og du er ansvarlig for at procedurer og arbejdsgange indenfor dine ansvarsområder lever op til denne standard.

 

Der forventes følgende kvalifikationer

Cand.scient/can.polyt. eller cand.med og speciallæge i klinisk biokemi. Eventuelt anden relevant naturfaglig/sundhedsfaglig uddannelse. Det vil være en klar fordel, hvis du har praktisk erfaring med flowcytometri-teknikker og – udstyr, gerne indenfor det hæmatologiske eller immunologiske fagområde. Vi ser gerne, at du har en ph.d.- titel eller tilsvarende. Det centrale er, at du kan veksle mellem praktisk laboratoriearbejde og projektledelse, tage selvstændigt initiativ, have gennemslagskraft i dialog og undervisning, har god faglig viden og er nysgerrig omkring faglig udvikling.

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

 

Yderlige spørgsmål

Kontakt meget gerne ledende overlæge, ph.d. Karen Søeby kares@regionsjaelland.dk eller telefon 93 56 03 47

 

Om Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2024, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet der.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

 

Arbejdssted:

Sjællands Universitetshospital

 

Stilling:

Cellebiolog, Molekylærbiolog, Biokemiker, Ingeniør, Afdelingslæge

 

Speciale:

Klinisk Biokemi

 

Jobtype:

Fuldtid

 

Ansøgningsfrist:

25. August 2019

 

Ansættelsens startdato:

1. Oktober 2019 (eller snarest efter)

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Karen Søeby
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Klinisk biokemi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2019
  • Regionens jobnr.
    006892
  • Quick-nr.
    369888
  • Indrykningsdato
    17-07-2019
  • Ansøgningsfrist
    25-08-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Karen Søeby
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Klinisk biokemi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2019
  • Regionens jobnr.
    006892
  • Quick-nr.
    369888
  • Indrykningsdato
    17-07-2019
  • Ansøgningsfrist
    25-08-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.