Jobbet "Radiofysisk Laboratorium, Onkologisk Afdeling R, Odense Universitetshospital" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B.Winsløws Vej 4, Indgang 85, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Vi søger en radiograf til faste fuldtidsstillinger, og en radiograf til et 1 års barselsvikariat med virkning fra 1. oktober 2019 eller efter aftale.

I Radiofysisk Laboratorium på OUH, vil du indgå i vort nuværende team der pt. består af 14 radiografer. I afsnittet er der også ansat teknikere og fysikere, som du vil indgå i et tæt samarbejde med, i et godt fagligt og socialt funderet arbejdsmiljø. Humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samarbejde, i en ofte travl hverdag. Uddannelse af radiografstuderende prioriteres i afdelingen. Vi har desuden et tæt samarbejde med lægerne på Onkologisk Afdeling R, samt med behandlingspersonalet i Strålebehandlingen, der udgøres af radiografer og sygeplejersker med speciale i stråleterapi.

Du vil primært indgå i arbejdet omkring fiksering, CT-simulering, MR-scanning og dosisplanlægning af patienter til strålebehandling, af nye opgaver for afdelingen er behandling af patienter på MR-acceleratoren, hvor patienter bliver behandlet med adaptiv strålebehandling.Det forventes desforuden, at du deltager i at opdatere og skrive instrukser for arbejdsgange i afdelingens dokumentstyringssystem, InfoNet.

Kvalifikationer
Vi søger radiografer med speciale i stråleterapi eller anden relevant erfaring indenfor området.  Specielt erfaring fra den forbedrende del af strålebehandlingen, med både CT og dosisplanlægning vil være en fordel.

Vi forventer:

  • at du kan arbejde såvel mono- som tværfagligt
  • at du udviser engagement og initiativ, både i det daglige og når der skal læres nyt
  • at du har gode samarbejdsevner
  • at du er omstillingsparat og deltager aktivt i udviklingen af specialet
  • at din arbejdsstil er omhyggelig og ansvarsbevidst - blandet med positivitet, kreativitet og godt humør.

Yderligere informationer
Arbejdstiden er pt. 7.30 - 15.30 mandag - fredag, med 6 indlagte fridage på 16 uger.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet. Lokal lønaftale i henhold til kompetenceprofiler forefindes.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende fysiker Vibeke Nordmark Hansen på telefon 24 25 49 37 eller mail  Vibeke.Nordmark.Hansen@rsyd.dk eller teamleder radiograf Lars Johnsen på telefon 29 21 90 71 eller mail Lars.Johnsen@rsyd.dk

Ansøgere, der ikke i forvejen er ansat i Region Syddanmark, har 3 måneders prøvetid ved ansættelse.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 20. august 2019.

 Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 27. august 2019.