Jobbet "Afdelingssygeplejerske / Afdelingsradiograf søges til Det Mammaradiologiske Afsnit, Radiologisk Afdeling Ringsted" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted

Dit næste skridt
 

Pr. 1. oktober eller hurtigst muligt herefter søger vi en afdelingssygeplejerske/afdelingsradiograf. Har du et stort drive, overblik og gennemslagskraft og kan du se muligheder frem for begrænsninger? Har du lyst til at stå i spidsen for en afdeling der sætter patienten og kvalitet i højsædet og har du mod på at sikre at afdelingens flytning til Roskilde sker uden tab af kompetencer, så der du måske vores nye afdelingssygeplejerske/afdelingsradiograf i Ringsted.

 

Om afdelingen

Radiologisk Afdeling, Ringsted Sygehus, er Center for Region Sjællands mammadiagnostik. Afdelingen udfører også almene radiologiske undersøgelser, herunder CT og MR, overvejende på ambulant basis.

Afdelingen er fuldt digitaliseret. Der anvendes Carestream RIS-PACS system. Afdelingen har ialt ca 50 ansatte. På afdelingen udføres årligt ca. 13.000 radiologiske undersøgelser og ca 45.000 mammografiscreeninger. Afdelingen råder over en 1.5 Tesla MR scanner samt en 64-slice CT scanner og 2 konventionelle knoglerum.

Hvorfor skal du søge

Med dig i spidsen for plejegruppen og i tæt samarbejde med funktionschefen og den lokale tværfaglige ledergruppe vil du få rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingens fremtidige udvikling, både før, under og efter flytningen til nye lokaler i Roskilde.

Du vil både få en vigtig rolle i det kliniske arbejde og i ledergruppen, og du bliver en central samarbejdspartner i afdelingen for de modalitetsansvarlige og øvrige medarbejdere samt en vigtig sparringspartner for afdelingsledelsen, som du har direkte reference til.

Du vil få et udfordrende job og vil kunne se frem til bl.a. følgende ansvarsområder

  • Ansvarlig for den daglige arbejdsplanlægning
  • Ansvarlig for daglig ledelse af plejegruppen og de modalitetsansvarlige
  • Introduktion og opfølgning på nyt personale i samarbejde med evt. mentor
  • Oplæring og supervision i plejegruppen
  • Afholdelse af MUS/GRUS for plejegruppen. Vi arbejder aktivt med uddannelse og kompetenceudvikling af personalet
  • Afholdelse af omsorgssamtaler m.m
  • Planlægning af tværfaglig personaleundervisning

Opgaverne kræver at du har et bredt erfaringsgrundlag og er fagligt opdateret. Du har et stort overblik, og gerne erfaring med personaleledelse. En kandidat med en diplom eller master hvori ledelse og/eller innovation indgår vil blive foretrukket.

Nærmere oplysninger og evt. funktionsbeskrivelse kan fås hos Konst. Afdelingssygeplejerske Mie Flindt mefl@regionsjaelland.dk eller hos Funktionschef Morten Hougaard morho@regionsjaelland.dk 

 

Samtaler afholdes mandag, den 9. september mellem kl. 08:00 og  12:00
 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave