Jobbet "Ludomani og BED klinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, OUH søger psykolog fra 1. september 2019 - 21. december 2020" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 138, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Ludomani og BED klinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, OUH søger psykolog fra 1. september 2019 - 31. december 2020.  

 

Ludomani og BED klinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense Universitetshospital søger en psykolog på fuld tid i en tidsbegrænset stilling fra 1.september 2019 - 31. december 2020. Der er mulighed for forlængelse. 

 

Ønsker du at hjælpe personer med ludomani og Binge Eating Disorder (BED)? Brænder du for at arbejde med kognitiv behandling på høj fagligt niveau? Vil du at være med til at starte et nyt projekt indenfor behandling af ludomani og BED? Så er du måske den medarbejder vi søger. 

Om Ludomani og BED klinikken på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik: 

Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik er en del af Odense Universitetshospital, og består af en tværfaglig stab på 7 psykologer, 8 læger, 4 lægesekretærer, 1 forskningssekretær en fysioterapeut, og et antal forskningsmedarbejdere og praktikanter indenfor forskellige faggrupper.  

 

Det daglige arbejder foregår i regi af Ludomani og BED klinikken. Projektet er finansieret af henholdsvis ludomanipuljen og puljen til behandling af personer med spiseforstyrrelser, herunder BED. Der er mulighed for forlængelse af stillingen. 

 

Som psykolog på Ludomani og BED klinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, er din hovedopgave at behandle patienter med ludomani og Binge Eating Disorder (BED) ud fra evidensbaserede kognitivt terapeutiske behandlingsmanualer. Ludomani og BED patienter behandles separat. Du indgår i begge former for behandling, som foregår individuelt eller i gruppe.  

 

Stillingen indeholder mulighed for oplæring i behandlingsmanualerne og supervision af behandlingen. Endvidere er der oplæring i diagnosticering af ludomani og Binge Eating Disorder (BED), ligesom der er mulighed for at indgå i udredning af de hyppigst forekomne komorbide lidelser ved ludomani og BED (depression, angst og misbrugslidelser).  

 

Vi ser gerne, at du har:  

Erfaring med klinisk psykologisk behandling og udredning, gerne med erfaring fra psykiatrien. 

Erfaring med Kognitiv Adfærdsterapi, og gerne efteruddannelse indenfor Kognitiv adfærdsterapi

Forskningserfaring eller forskningsinteresse er et plus. 

Der lægges vægt på, at du brænder for at bruge dine kompetencer i et miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning; at du kan tage faglige beslutninger og arbejde selvstændigt, men også har gode evner for at opbygge stærke samarbejdsrelationer; at du kan holde mange "bolde i luften”; og at du kan trives i et spændende og udfordrende arbejdsmiljø.  

Kvalifikationer:  

Cand. psych. og gerne autorisation 

 

Andre informationer kan hentes fra klinikkens hjemmeside:  

http://www.ouh.dk/wm509394 

 

Ansøgningsfrist: 18. august 2019 

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Dansk Psykolog Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn 

Ansættelsessamtale: 21. august 2019  

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til psykolog Jakob Linnet, tlf. 2913 8045. 

 

Arbejdspladsen ligger i Odense kommune  

Ansættelsesdato: fra 1. september 2019  

Virksomheden tilbyder Fuldtid 

Almindelige vilkår  

 

Kontaktperson 

Lone Tolstrup  

Hovednummer: 6541 2383 

E-mail: jakob.linnet@rsyd.dk  

 

Arbejdsgiver 

Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense Universitetshospital 

Kløvervænget 3, indgang 138, stuen, 5000 Odense C, Danmark 

Telefon: 29138045,  E-mail: jakob.linnet@rsyd.dk