Jobbet "Ergoterapeut til barselsvikariat i Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Hvorfor er det godt at arbejde i Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus?

Sabina, ansat i 6 år: ”Det at se, hvor vigtig en rolle vi som ergoterapeuter spiller i et tværfagligt miljø, gør det fedt at gå på arbejde.”

Mia, ansat i 1 år: ”Det bedste ved mit arbejde er mine kolleger. Lige meget hvor travlt vi har er der altid tid til faglig sparring, et opmuntrende kram eller spas i frokoststuen. Vi kender næsten aldrig dagens opgaver når vi møder ind om morgenen, derfor er det skønt at vi har mulighed for at støtte op om hinanden både personligt og fagligt.”

Interesserer du dig for apopleksi fase II og akut geriatri - så søger vi en ergoterapeut til et barselsvikariat fra d. 01.10.2019 – 01.08.2020 med mulighed for forlængelse.

Lidt om os

Holbæk Sygehus er et akut sygehus og vi dækker mange af sygehusets specialer. Som ergoterapeut er opgaverne  præget af korte forløb med fokus på vurderinger og udarbejdelse af behandlingsplaner og genoptræningsplaner.

Du vil blive en del af et ambitiøst team på 15 ergoterapeuter opdelt i subspecialer, hvor vi har fokus på de gode relationer i samarbejdet, en høj social kapital samt prioriterer faglig sparring og udvikling. Du får en grundig introduktion i teamet og møder engagerede og kompetencestærke kolleger.

Som ergoterapeut på Holbæk Sygehus vil du være en del af et bredt tværfagligt samarbejde omkring patienten.

Vi arbejder ud fra en aktivitetsbaseret tilgang med OTIPM som referenceramme. Arbejdsopgaverne i teamet er mange og varierede -dit arbejde vil blandt andet bestå af:

  • Vurdering og ADL-intervention med fokus på procesmæssige og motoriske færdigheder
  • Screening og behandling af dysfagi
  • Vurdering af behov for- samt udarbejdelse af genoptræningsplaner
  • Vurdering af behov for- og udlevering af hjælpemidler

Vi arbejder alle årets dage i faste rul og du vil efter introduktion indgå i vagtarbejde.

Vi forventer at du

  • Vil være en aktiv og bidragende deltager i den faglige udvikling og i det faglige miljø

  • Trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver og forandringer

  • Reflekterer over egen praksis og prioriterer egen udvikling i sammenspil med teamet

  • Har dansk autorisation som ergoterapeut

Det er en fordel, hvis du har erfaring med ADL-vurderinger samt erfaring og interesse for dysfagiscreening og behandling. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med vurdering og genoptræning af apopleksipatienter og er interesseret i at arbejde med en tværfaglig rehabiliterende tilgang.

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega, så glæder vi os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 26.08.18 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.