Jobbet "Bioanalytiker / Radiograf til Nuklearmedicinsk Afdeling, Vejle Sygehus, en del af Sygehus Lillebælt" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Vægter du faglig viden og sparring højt, trives du med en travl og omskiftelig hverdag, er jobbet hos os måske lige noget for dig?

Vil du være med til at gøre en forskel for patienterne?

Vi søger fagligt dygtige og ansvarsbevidste kolleger: tre radiografer/bioanalytikere til fuldtidsstillinger, samt et 1-års vikariat på Nuklearmedicinsk Afdeling, Vejle Sygehus. Ansættelsen er pr. 1. oktober, men vi er villige til at vente, på den helt rigtige kollega.

Du vil blive en del af en afdeling i en rivende udvikling, afdelingen råder bl.a. over 2 SPECT/CT, 4 PET/CT – hvoraf den nyeste implementeres til drift i år, foruden flere dedikerede organspecifikke modaliteter. Det årlige undersøgelsesantal nærmer sig 17.000 med en gennemsnitlig vækst i patientundersøgelser på ca. 6 % om året. Yderligere er vi, for få år siden, flyttet til nye lokaler i en total ombygget afdeling. Vejle Sygehus er Patientenes Kræftsygehus, hvilket betyder at vi ser os selv som en vigtig brik i hurtig og korrekt diagnosticering af vores patienter.

Du skal som ansøger:

 • Tage personligt ansvar for de undersøgelser, du udfører
 • Være parat til at yde dit - for den optimale patientoplevelse
 • Reflektere over det daglige arbejde, og aktivt søge efter de bedste løsninger på problemer relateret til arbejdet

Vi ser gerne, at du:

 • Har erfaring med længerevarende patientkontakt – gerne specialeerfaring
 • Kan prioritere din tid, således perioder med travlhed, opvejes af de mere stille dage

Du kan forvente:

 • At få en grundig oplæring
 • At du bliver taget med på råd
 • At du har indflydelse på dit arbejde
 • At der er en kort vej fra tanke til handling
 • At få en hverdag med gode kolleger med kort til smil og grin
 • At ledelsesformen er basseret på tydelighed, dialog og samarbejde

 

I din ansøgning skal du beskrive, hvordan du ser dig selv i ”patienten først”, og hvordan du forventer at kunne udvikle din profession og faglighed, med et fokus på patientundersøgelser og kvalitet i det leverede arbejde.

Dit primære arbejdsområde vil være PET/CT-undersøgelser, men der er mulighed for at udvide til andre dele af specialet, som behovet og interessen er for det.

Vi kan tilbyde et uformelt tværfagligt samarbejde, hvor dialog og samarbejde er nøgleværdier til at løse vores fælles opgaver. Som serviceafdeling for vores kliniske samarbejdspartnere, ser vi det som vores fornemmeste opgave at honorere den efterspørgsel der er på vores ydelser.

Afdelingen deltager i nationale og internationale kongresser med posters og præsentationer, og igennem de sidste år har alle personalegrupper været ude og præsentere deres arbejde. Vi forsøger, for så vidt muligt, at dokumentere ændringer, både for egen og andres læring.

Afdelingen er normeret til 3 sekretærer, 18 bioanalytikere, 4 radiografer, 2 afdelingsbioanalytikere, 1 specialeansvarlig bioanalytiker, 4 overlæger, 3 afdelingslæger, 2 læger under uddannelse, en IT-ansvarlig og en fysiker, foruden afdelingsledelsen; der består af ledende bioanalytiker og ledende overlæge.

Afdelingens åbningstider fra 7:30 til 15:00, alle hverdage, herudover benytter vi os af udvidet åbningstid til kl. 18.

For yderligere spørgsmål angående stillingen kontakt afdelingen på tlf. 7940 5800.

Ansøgningsfristen er 23/8-19, og der indkaldes til samtaler med kort varsel.