Jobbet "Bioanalytiker/radiograf, Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet - Blegdamsvej" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

En af vores kollegaer har valgt at gå på pension og derfor har vi en fuldtidsstilling ledig til besættelse i KF-sektionen den 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Vi tilbyder et afvekslende og fagligt udviklende job. Vi er en stor velfungerende sektion med ca. 60 medarbejdere bestående af bioanalytikere, radiografer, sekretærer, læger, kemikere og fysikere. Vores mål er at give patienterne de bedst mulige undersøgelser.

Dagligt udføres patientundersøgelser ved vores SPECT/CT-kameraer, PET/CT-scannere, lungefunktionsudstyr samt DEXA-scanner. Endvidere foretager vi GFR-målinger og fremstiller radioaktive lægemidler. Som bioanalytiker/radiograf vil du dagligt arbejde tæt sammen med alle klinikkens faggrupper.

Vores åbningstider er mandag 7-15.30, tirsdag 7-18, onsdag 7-15.30, torsdag 7-19 og fredag 7-15. Som nyansat vil din mødetid være fra 8-15.30 eller 8-15.

Afdelingen er i konstant udvikling og vi udfører mange specialiserede behandlinger og undersøgelser. I vores forskningsaktive klinik deltager alle faggrupper i nationale og internationale kongresser med posters og foredrag.

Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og vi samarbejder godt både internt og tværfagligt med de kliniske afdelinger på Rigshospitalet. Hverdagen på afdelingen er spændende og ikke 2 dage er ens.

Du skal være uddannet bioanalytiker eller radiograf. Kendskab til specialet vil være en fordel, men ikke en forudsætning. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig have lyst til at arbejde i et speciale med tæt patientkontakt. Desuden skal du have gode IT-egenskaber og flair for at arbejde med teknisk udstyr. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil og ansvarsbevidst i forhold til dit arbejde. Alder, nationalitet og køn er underordnet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse 1. oktober 2019 eller snarest muligt herefter.

Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.

Ansøgningsfrist: mandag den 26. august 2019.

Samtaler afholdes uge 35 og 36.

Kontakt

Har du brug for yderligere information, kan du henvende dig til: KF-sektionens afdelingsbioanalytiker Birgit Krindel Beyer på telefon 3545 9503.