Jobbet "Social- og sundhedsassistent søges til Hjertesygdomme, Sengeafsnit 3" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
En stilling som social- og sundhedsassistent på 32 timer pr. uge er ledig 1. oktober 2019 eller efter aftale i Hjertesygdomme, Sengeafsnit 3.
 
Vi søger en social- og sundhedsassistent, der har lyst til at arbejde i et velfungerende afsnit, hvor arbejdsopgaverne vil foregå i tæt samarbejde med sygeplejersker omkring den komplicerede og plejekrævende patient.
 
Hjertesygdomme, Sengeafsnit 3 har indenfor det kardiologiske område speciale indenfor endocarditis, ischæmisk hjertesygdom og klapsygdomme. Vi har således en meget varieret patientgruppe, hvor også indlæggelsestiden varierer fra få dage til flere uger. Det betyder, at vores arbejdsdag er meget afvekslende med mange spændende udfordringer.

I afsnittet har vi tildelt patientpleje. Som social- og sundhedsassistent vil dine selvstændige arbejdsopgaver primært være hos den ikke akut dårlige kroniske patient. Vi arbejder med tildelt patientpleje, du får ikke selvstændige patientforløb men arbejder tæt sammen med sygeplejerskerne.

Afsnittet har 19 sengepladser fordelt på syv enestuer og otte 2-sengsstuer. Afsnittet har et tæt og velfungerende samarbejde med afdelingens øvrige sengeafsnit, som betyder man skal være indstillet på at hjælpe i de øvrige sengeafsnit. I forbindelse med ferie arbejder personalet sammen. 

Der er ansat ca. 30 sygeplejersker og fem social- og sundhedsassistenter. Personalet har en høj faglighed, er meget ansvarsbevidste og engagerede. Sygeplejen tilrettelægges individuelt for den enkelte patient, og der lægges stor vægt på kontinuitet, fleksibilitet og effektivitet.
 
Vi ønsker os en kollega, der
  • har erfaring med at arbejde med kroniske patienter
  • kan lide at arbejde med kritisk syge og plejekrævende patienter
  • har erfaring med lange patientforløb
  • har erfaring med at håndtere den tætte patientkontakt, der følger med i arbejdet med kroniske patienter
  • trives i en travl hverdag
  • har erfaring med kardiologiske patienter
  • har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Som social- og sundhedsassistent i SA3 arbejder man 5 ud af 12 weekender og arbejdstiden er fordelt på dag- og aftenvagter.

Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Birgitte Mærsk på 2494 7276.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfristen er den 25. august 2019. Der afholdes samtaler d. 28. august 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.