Jobbet "Klinisk, lægefaglig forskningsassistent til 1 års ansættelse" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kløvervænget 10, Indgang 112, 13. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Center for Leverforskning på afdeling S (FLASH), OUH søger en klinisk forskningsassistent, som er uddannet læge. Stillingen er af et års varighed med opstart fra 1. oktober 2019.

Klinisk forskningsassistent hos Center for Leverforskning

Er du interesseret i at få forskningserfaring med randomiserede forsøg, og samtidig lære at ultralydsskanne og leverbioptere? Så er denne stilling en god mulighed for dig.

Som klinisk forskningsassistent i Center for Leverforskning får du et godt indblik i klinisk forskning, hvor du skal stå for koordineringen af to klinisk randomiserede studier, da to af vores phd studerende går på barsel. Du skal oplæres i at lave leverbiopsi, lave ultralydsscanninger af leveren samt fibroscanninger.

 

Hvem er vi?

Center for Leverforskning (FLASH) er ét ud af fem eliteforskningscentre på Odense Universitetshospital. Vi er 34 medarbejdere herunder sygeplejersker, medicinstuderende, læger og administrativt personale.

Vi har gennem de sidste 5 år tiltrukket mange interne og eksterne nationale og internationale bevillinger og er pt. koordinator på EU H2020 projektet GALAXY. Vi har et stærkt europæisk forskningsnetværk som vi prioriterer højt i projekt og publikationssammenhæng.

Du vil blive en del af en social forskningsenhed hvor der er mulighed for deltagelse i bl.a. Journal Clubs, forskningsseminarer og internationale konferencer.

Læs om os på vores hjemmeside: https://www.sdu.dk/en/flash og vores facebookside: https://www.facebook.com/leverforskning/

 

Ansøgers forudsætninger:

Du skal være uddannet læge, men det er ikke nødvendigt, at du har hverken klinisk eller forskningsmæssig erfaring. Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker, herunder er god til at kommunikere både med patienter og personale, og kan lide at arbejde i et team. Arbejdsopgaverne kræver koordinering, og det er en fordel, hvis du er dygtig til dette. Du vil i løbet at ansættelsen få mulighed for akademisk merit. 

 

 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Camilla Dalby Hansen på tlf.: 40424124

Din ansøgning skal sendes til camilla.dalby.hansen@rsyd.dk.

Ansøgningsfrist: 26.08.19

Ansøgningssamtaler afholdes i uge 35