Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Telegrafvej 5, 2750 Ballerup

Sektionsleder med sygeplejefaglig baggrund til Akuttelefonen 1813

Vil du være en del af et stærkt og innovativt ledelsesteam med borgeren i fokus? Så skal du søge stillingen som sygeplejefaglig sektionsleder i Region Hovedstadens Akutberedskab på Akuttelefonen 1813. Vi arbejder målrettet med ledelsesudvikling som et middel til at styrke vores drift, og ser ledelse af medarbejdere som den vigtigste opgave i at skabe en bedre service for borgerne.

 

Vi skal være borgernes tryghed, når de er akut syge, og det kræver et tæt samarbejde med Akutafdelingerne i Region Hovedstaden, primærsektoren herunder de kommunale akutfunktioner samt et stærkt kvalitetsarbejde.

 

Sektionsleder på Akuttelefonen 1813 – hvad indebærer det?

Du bliver ledelsesmæssigt en del af vagtcentralen i Region Hovedstadens Akutberedskab. Vores vigtigste opgaver er altid at være der, når borgerne har brug for os, lytte og skabe tryghed samt sikre den rette hjælp til den rette tid for borgerne i Region Hovedstaden

 

Du vil blive en del af vores velfungerende tværfaglige ledelsesteam, som består af en enhedschef samt en sektionsledergruppe på i alt fem. De fire har sygeplejefaglig baggrund og én har lægefaglig baggrund. Derudover er der tilknyttet en enhedsledelsessekretær og en patientforløbskoordinator samt en vagtplanlægningsenhed, der varetager al vagtplanlægning. Den samlede personalegruppe består af 100 sygeplejersker og 145 konsulenttilknyttede læger.

 

Driftsledelse er helt centralt i vores organisation, da vi har en række klare målsætninger og krav ift. svartider, som skal honoreres. Det kræver en stabil og omstillingsparat drift. Du skal derfor kunne tilegne dig et indgående kendskab til driften af Akuttelefonen 1813, hvilket kræver en både stærk driftsforståelse, men også lyst til at lære nye arbejdsgange og tilgange til drift. Vi arbejder i meget høj grad databaseret, hvorfor du skal evne at anvende data aktivt i dit lederskab. Personalemæssigt vil du få ansvar for 25-30 meget erfarne sygeplejersker, som har deres primære ansættelse på Akuttelefonen 1813.

 

Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling med henblik på indfrielse af vores målsætninger, og du vil få til opgave at udvikle kompetencer hos medarbejderne bl.a. i den daglige drift og i løbende statussamtaler. Du skal derfor stille store krav til kvaliteten og formå at hente læring i den samlede organisation. Du skal kunne sikre tværfaglige samarbejder både internt og eksternt, som et middel til kvalitetsforbedringer for borgerne. Sektionsledergruppen og Enhedschefen arbejder tæt sammen, og udover den daglige personale- og driftsledelse vil du skulle bidrage til indfrielse af de fælles målsætninger i enheden, som vi løfter i fællesskab. Alle sektionslederne har forskellige ansvarsområder udover den fælles driftsmæssige opgave og personaleledelse. Hertil kommer en uddannelsesportefølje på 300 læger i hoveduddannelse til almen medicin, som vi også har ansvaret for.

 

Vores medarbejdere er primært til stede aften og weekend, hvilket fordrer fleksibilitet i ledelsestilstedeværelsen. Vores sektionsledere har derfor fremmøde/telefonvagt hver femte weekend og aftenfremmøde, når der er behov for det i driften. Vi har stor fleksibilitet i opgavevaretagelsen og bistår hinanden tæt i at løse de opgaver vi står overfor.

 

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske, og du har dokumenteret ledererfaring. Gerne fra et hospital indenfor et akutområde eller en akut medicinsk eller kirurgisk afdeling.

 

Du har erfaring med at bedrive ledelse i en organisation under konstant forandring, hvor driften kører døgnet rundt hele året. Du skal være omstillingsparat, men også være i stand til at etablere stabilitet. Du skal være resultatorienteret og kunne indfri målsætninger herunder nedbringelse af sygefravær.

 

Du er klar og tydelig i din kommunikation, og vægter netop kommunikation som et af dine vigtigste ledelsesredskaber.

 

Du har interesse for og erfaring med konkrete udviklingsprocesser og kan drive udviklingsinitiativer, så gennemførsel sikres.

 

Du har erfaring med eller interesse for forbedringstankegangen og metoderne bag samt kendskab til driftsmålstyring.

 

Du bedes i din ansøgning redegøre for konkrete opnåede resultater i din nuværende organisation.

 

Få et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser. Dit arbejdssted vil være i Ballerup.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Øvrig information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Enhedschef Marie Baastrup tlf. 22 67 42 99

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet.

 

Ansøgningsfrist

Upload din ansøgning, CV samt relevante bilag senest torsdag d. 3. oktober 2019 klokken 12.00

Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Der afholdes første samtale mandag d. 7. oktober. Der vil for kandidater, der går videre til anden samtale blive afholdt testforløb.


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed
  • Kontaktperson
    Jon Plenge Høier
  • Adresse
    Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    220257
  • Quick-nr.
    381820
  • Indrykningsdato
    12-09-2019
  • Ansøgningsfrist
    03-10-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed
  • Adresse
    Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    Jon Plenge Høier
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    220257
  • Quick-nr.
    381820
  • Indrykningsdato
    12-09-2019
  • Ansøgningsfrist
    03-10-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.