Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 6, 4000 Roskilde

Overlæger til karintervention ved Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællandsuniversitetshospital, Roskilde

Overlæger til karintervention, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

 

Fra januar 2020 får Billeddiagnostisk Afdeling, SUH en helt ny funktion idet karkirurgien flytter fra Slagelse Sygehus til Roskilde. Derfor søges 2 overlæger med erfaring inden for karintervention og endovaskulære procedurer på underekstremitetskarrene til ansættelse snarest muligt.

På sigt kan det komme på tale at opdyrke andre former for intervention, herunder emboliseringer.

Ud over et tæt samarbejde med karkirurgerne, vil der være mulighed for at opdyrke et samarbejde med de kardiologiske inteventionister på hospitalet. Der er tanker om på sigt at opbygge et vaskulært center med et udvidet fagligt fællesskab.

Da funktionen er ny, vil du være med fra starten og dermed kunne sætte dit præg på struktur, opbygning og fremtidig udvikling.

Afdelingen:

Billeddiagnostisk Afdeling er en hastigt voksende afdeling med mange spændende funktioner og høj faglighed. Vi er beliggende på to matrikler i Køge og Roskilde med forskellige opgaver tilpasset de kliniske specialer. Køge er et akutsygehus med blandt andet akutafdeling, ortopædkirurgisk, organkirurgisk og medicinsk afdeling. Roskilde er specialsygehus og huser blandt andet kardiologi, urologi, onkologi og neurologi, foruden flere medicinske subspecialer.

Ud over flytningen af karradiologien per januar 2020, vil der også ske flytning at mammaradiologien fra Ringsted til Roskilde i april 2020.

Afdelingen er p.t. normeret med 24 speciallægestillinger og 6-7 uddannelsesstillinger. Vi har fælles vagtfunktion med fremmøde i Køge.

Afdelingen har en forskningsenhed, der ud over en professor også har tilknyttet en forskningsingeniør og en post doc. Afdelingen har samarbejde om projekter med flere kliniske afdelinger og universiteter, hovedsageligt med udgangspunkt i MR.

 

Stillingerne:

Det nuværende aktivitetsbehov er 2-3 elektive endovaskulære behandlinger om dagen, 4 dage om ugen. Stillingerne kan tilpasses med konferencer, CT-beskrivelser eller andre typer undersøgelser i forhold til opgaver, interesser og kvalifikationer. På afdelingen foretages blandt andet andre typer intervention, som man vil kunne medvirke til, hvis det ønskes. Det drejer sig blandt andet om A-V fistler, JJ-kathetre og CT-vejledte biopsier. Kryobehandling af nyretumorer vil formentlig også komme til inden for nærmeste fremtid.

Det drejer sig som udgangspunkt om vagtfrie stillinger, men hvis der er ønske om deltagelse i vagtfunktion kan dette aftales. På samme måde kan eventuelle ønsker om dedikeret forskningstid også indgå i stillingsindholdet.

Løn i henhold til overenskomst og kvalifikationer. Stillingerne er, som for alle speciallæger med ansættelse ved begge matrikler, men med hovedarbejdssted i Roskilde.

Kvalifikationer:

Vi søger erfarne karinterventionister, som har lyst til at være med til at etablere den karradiologiske funktion i nye omgivelser i Roskilde. Du skal være speciallæge i radiologi, karkirurgi eller tilsvarende speciale. Stillingsindhold kan tilpasses afhængig af din baggrund og kvalifikationer.

Overvejer du at søge stillingerne, men er du endnu ikke overlægekvalificeret eller mangler tilstrækkelig erfaring til at kunne varetage funktionen fuldt ud, vil vi gerne gå i dialog om, hvordan vi kan sikre at du kan opnå de tilstrækkelige kvalifikationer.

 

Transport:

Roskilde Sygehus ligger lige ved stationen, hvortil der er mange afgange fra København hver time, en tur der tager ca. 25 minutter. Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder ved mødetid klokken 8.

 

For at kunne ansættes i en overlægestilling, skal ansøger have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for specialet i en samlet periode på minimum 5 år, efter opnået speciallægeanerkendelse.

Som led i SUH’s strategi inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget, såfremt man søger en overlægestilling.

 

Yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til ledende overlæge Karina Vinum, kbu@regionsjaelland.dk eller tlf.+45  47 32 53 01 / 24 98 13 43.

 

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de 7 lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de 7 lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013 http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf

 

 Læs mere om Sjællands Universitetshospital på:
http://www.regionsjaelland.dk/suh

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge & Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Karina Vinum
  • Adresse
    Sygehusvej 6, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Karkirurgi & Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2020
  • Regionens jobnr.
    007481
  • Quick-nr.
    382421
  • Indrykningsdato
    01-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    20-10-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge & Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 6, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Karina Vinum
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Karkirurgi & Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2020
  • Regionens jobnr.
    007481
  • Quick-nr.
    382421
  • Indrykningsdato
    01-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    20-10-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.