Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Overlæge i kirurgi, Bispebjerg Hospital

Bispebjerg Hospital, Abdominalcenter K, Kirurgi

Vi har en ledig stilling som overlæge og søger derfor en speciallæge i kirurgi inden for enten øvre eller nedre kirurgi afhængigt af interesseområde og kvalifikationer. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2020 eller efter aftale.

Hvem er vi?
Abdominalcenter K er den største afdeling på Bispebjerg Hospital, som er ét af fire akuthospitaler i Region Hovedstaden. I Abdominalcenter K varetager vi akut og elektiv kirurgi, og vi har hovedfunktion indenfor behandling af kolorektalcancer og regionsfunktion i behandlingen af komplekse analfistler samt giganthernier og parastomalhernier. Abdominalcenter K varetager desuden medicinsk gastroenterologi og hepatologi.

Afdelingen er i en proces med organisatorisk restrukturering og forberedelse af Nyt Bispebjerg Hospital, som efter planen er bygget færdigt i 2023 og som medfører mange nye arbejdsgange og mange nye muligheder.

Vores optageområde dækker Område Byen med ca. 465.000 borgere og for udvalgte sygdomme Bornholm med ca. 43.000 borgere samt for kolorektalcancer Færøerne. Abdominalcenter K er normeret til 80 senge, og de 60 kirurgiske senge er fordelt på et akut kirurgisk modtageafsnit, to subspecialiserede stationære afsnit inden for øvre og nedre kirurgi samt et korttidskirurgisk afsnit. I kirurgisk sektion har vi en operationsgang med et akutleje og fem elektive stuer, to kirurgiske ambulatorieområder og en stomiklinik. Vi har i gastromedicinsk/hepatologisk sektion et sengeafsnit på 20 senge samt et ambulatorium, en diagnostisk enhed og en levercirroseklinik. Fælles for medicinsk og kirurgisk sektion er et endoskopiafsnit med otte stuer og en forskningsenhed.

Den kirurgiske del af afdelingen er opdelt i akut kirurgi, nedre kirurgi, øvre kirurgi, og endoskopi. Den nedre sektion varetager diagnostik og behandling af maligne og benigne kirurgiske sygdomme i colon og rektum samt proktologiske sygdomme, mens den øvre sektion varetagerdiagnostik og behandling af patienter med benigne kirurgiske sygdomme i øvre GI-kanal og bugvæg foruden udredning af patienter med øvre GI-cancer. Derudover har afdelingen en stor akut aktivitet med behandling af patienter med akut abdomen, gastrointestinal blødning, ileus, pankreatitis, akut proktologi m.v.

Afdelingen er organiseret med afsnitsledelse (team bestående af lægelig afsnitsleder og afdelingssygeplejerske) og uddelegerede ansvarsområder for overlæger og afdelingslæger. Vi prioriterer transparens i ledelsen og beslutningsprocesserne og lægger vægt på at løse problemer tværfagligt og inddrage alle faggrupper. Vi har en stor uddannelsesforpligtelse for kirurger i hovedduddannelse, introduktionsstilling og KBU. Vi har desuden i Abdominalcenter K eget professorat i kirurgi og en høj forskningsaktivitet med kirurgisk fokus på kolorektal cancer, komplekse analfistler, bugvægshernier, forebyggelse af postoperative komplikationer, akut pankreatitis, leversygdomme, intestinal epithelfunktion og som et nye områder forskning i tarmens microbiom og palliation. 

Hvorfor skal du søge stillingen?
Vi søger en kollega som ønsker at arbejde i afdelingen enten i vores nedre eller øvre sektion samt tage del i vagtarbejdet. Vi er åbne for at komme dine interesser i møde i forhold til de opgaver du skal varetage. Vi er særligt interesserede i en kollega, som har øje for den værdi, som ligger i at mange faggrupper løfter i flok for at skabe det gode patientforløb. Vi søger også en kollega, som kan byde ind med fagligt innovative løsninger, som løfter det kliniske resultat for patienten og en kollega, som byder ind med anderledes måder af tilrettelægge patientforløb, som har fokus på patientinddragelse. Vi søger også en kollega, som vil byde ind på afsnitsledelse, men det er ikke et krav.

 

Hvad tilbyder vi dig?
Vi tilbyder ansættelse i en velfungerende afdeling på Danmarks næststørste akuthospital i rivende udvikling. Hos os vil arbejdet byde på variererede og fagligt spændende kliniske opgaver i sengeafsnit, ambulatorier, ved elektive operationer og endoskopi. Derudover byder vi på et stort flow af akutte patienter via afdelingens eget kirurgiske modtageafsnit og akutte operationer med et bredt og fagligt udfordrende udsnit af akutte kirurgiske sygdomme.

Der vil være rige muligheder for at sætte sit præg på afdelingens faglige og organisatoriske udvikling samt indgå i et lederudviklingsforløb. Vi tilbyder mulighed for at blive frigjort fra klinisk arbejde til forskning eller administrative opgaver svarende til 1 dag om ugen efter præference og nærmere aftale.

 

Praktiske forhold
I ansøgningen skal ansøger forholde sig til egne kompetencer inden for de 7 lægeroller. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst evt. med tillæg for særlige funktioner og kvalifikationer. 

Yderligere information kan indhentes hos ledende overlæge, dr. med. et pharm. Lars Tue Sørensen, Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV. Tlf. 20371844. 

Du kan læse mere om vores afdeling på https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/abdominalcenter-k/Sider/default.aspx

Du kan også se os fra en lidt anden side på vores Instragram-konto: k_paa_bjerget

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2019

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
  • Kontaktperson
    Lars Tue Sørensen
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2020
  • Regionens jobnr.
    220728
  • Quick-nr.
    382910
  • Indrykningsdato
    11-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    25-10-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Lars Tue Sørensen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2020
  • Regionens jobnr.
    220728
  • Quick-nr.
    382910
  • Indrykningsdato
    11-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    25-10-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.