Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Overlæge/afdelingslæge med funktion indenfor nefrourologi søges til Børne- og ungeafdelingen, NOH

Overenskomstansat overlæge/afd.læge med funktion indenfor nefrourologi – Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ved Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital (NOH), Hillerød er en stilling som overenskomstansat overlæge indenfor nefrourologi. Det forventes at stillingen skal besættes med start 1.11.2019 eller snarest derefter.

Stillingen ønskes besat af en ansøger som:

- er speciallæge i pædiatri
- har særlige kompetencer indenfor nefrourologi og gerne med ekspertuddannelse indenfor dette fagområde
- kompetencer indenfor den brede almene pædiatri
- har erfaring med akutte pædiatriske patientforløb samt neonatologi
- har gode organisatoriske evner
- har gode samarbejdsevner, høj fleksibilitet, og lyst til at arbejde tværfagligt
- er innovativ og har lyst til at udvikle afdelingens tilbud indenfor fagområdet og afdelingen generelt
- har positiv indstilling med godt humør

Overlægen vil skulle indgå i det tværfaglige nefrourologiske fagteam og sammen med teamets øvrige medlemmer medvirke til at sikre høj sundhedsfaglig standard for de patientforløb som ligger indenfor området. Desuden skal overlægen sammen med teamet være ansvarlig for udviklingen af området lokalt og samarbejdet på tværs omkring dette med primærsektor og højt specialiseret funktion på RH. Overlægen skal være med til at tegne afdelingens faglige profil såvel indadtil som udadtil indenfor området. Der skal ligeledes påregnes et tæt tværfagligt samarbejde i teamet og i afdelingen generelt med andre faggrupper, tværgående specialer og subspecialer.  Desuden skal påregnes deltagelse i afdelingens øvrige pædiatriske opgaver, herunder den øvrige almene pædiatri. Ligeledes kan der være behov for at skulle indgå i arbejdet i eet andet fagteam med dertil hørende opgaver   Stillingen vil indgå i afdelingens formaliserede bagvagtslag som p.t er en 19-20 - skiftet døgnvagt med tilstedeværelse efterfulgt af rådighedsvagt fra bolig.

Da afdelingen også varetager akuthjælpen for børn

Nordsjællands hospital vil blive bygget som et helt nyt hospital på barmark og forventes at kunne tages i brug i foråret 2024. I forbindelse med dette har hospitalet iværksat et stort organisationsudviklingsprojekt ”Livskraft”, som de kommende år vil trække store veksler på afdelingerne generelt, for at vi kan være klar til at flytte ind i 2024. Projektet adresserer blandt andet det at tænke organisation på en helt ny måde. Ansøgeren forventes på lige fod med de øvrige speciallæger at indgå i dele af det arbejde med de relevante udviklingsprocesser der kommer i de kommende år.

Ansøgeren bedes i sin ansøgning forholde sig til egne kompetencer i forhold til de 7 lægeroller.

Yderligere oplysninger kan fås hos ledende overlæge Jesper Andersen, Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød , Tlf: 48294307, eller e-mail: dorthe.vestergaard@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Ansøgning så hurtigt som muligt løbende, men senest 1.11.2019 kl. 09.00.
Ansættelsessamtaler vil blive planlagt så hurtigt som muligt, formentlig i 1 eller 2 uge af november.

Motiveret ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, autorisation til selvstændigt virke og  speciallægeautorisation og CV uploades -  stilet til

Børne- og ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital
Att: Sekretær Dorthe Vestergaard
Afsnit B 1521
Dyrehavevej 15
3400 Hillerød

Stillinger i Børne- og ungeafdelingen, NOH er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er en forudsætning for ansættelse at man har en blank børneattest. Attesten indhentes hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

NOH er en røgfri arbejdsplads.

 

Lidt om NOH og Børne- og ungeafdelingen

NOH er en virksomhed i Region Hovedstaden, som p.t omfatter Hillerød, Frederikssund hospitaler samt Sundhedshuset i Helsingør. Børne- og ungeafdelingen dækker bredt det pædiatriske speciale, har 54 børnesengepladser (heraf 18 neonatale) og har ca. 190 ansatte - 145 fuldtidsstillinger, hvoraf ca. 50 er læger. NOH, Hillerød er akut områdehospital for Planlægningsområde Nord i Region Hovedstaden med et optageområde: 505.000 for pædiatri, gynækologi og obstetrik.

Et nyt samlet NOH – Nyt Hospital Nordsjælland forventes færdigt i 2024 med beliggenhed lige syd for Hillerød og byggeprogrammet er under udfærdigelse efter endt brugerproces i 2014. Byggeriet forventes opstartet november 2019. 

Afdelingen har ca 10000 indlæggelser og 14000 ambulante kontakter i 20187 og varetager funktion for børn og unge i alderen 0-17 år.  Desuden har afdelingen pr 1.1.2014 overtaget  børnevagtlægefunktionen for børn under 12 år, hvor ca 12.000 årligt visiteres direkte til afdelingen fra Akuthjælpen. 

Afdelingen har pædiatrisk hovedfunktion jvf specialeplan samt speciel regionsfunktion indenfor gastroenterologi, neonatologi, reumatologi og diabetes.

Afdelingen har årligt ca 20-25 yngre læger som er i forløb og under uddannelse indenfor pædiatri eller almen medicin. Ligeledes er afdelingen en del af Københavns Universitet og deltager i studenterundervisning med afsluttende lægeeksamen i pædiatri på 12 semester. Desuden har afdelingen et stort flow af sygepleje- og jordemoderstuderende.  Afdelingen har indenfor de seneste år satset markant på forskning indenfor både det læge- og sygeplejefaglige felt og har udover 2 forskningsansvarlige speciallæger. De sidste 3 år er der udgået  3 ph.d- afhandlinger fra afdelingen, samt p.t 1ph.d studerende  og 2 in spe, samt flere prægraduate forskningsaktive.

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Dorthe Vestergaard
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Pædiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    02-11-2019
  • Regionens jobnr.
    220758
  • Quick-nr.
    383023
  • Indrykningsdato
    14-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    01-11-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Dorthe Vestergaard
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Pædiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    02-11-2019
  • Regionens jobnr.
    220758
  • Quick-nr.
    383023
  • Indrykningsdato
    14-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    01-11-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.