Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Ledende overlæge til Klinisk Diagnostisk Afdeling på Sydvestjysk Sygehus

Hvis du er en nysgerrig og innovativ laboratorielæge, så er der på Sydvestjysk Sygehus mulighed for at blive leder af en unik afdeling, nemlig Klinisk Diagnostisk Afdeling, som indeholder alle laboratoriespecialerne.

Du skal udøve tværfaglig ledelse af specialerne Klinisk Biokemi, Klinisk Immunologi, Klinisk Mikrobiologi og Patologisk Anatomi, hvilket giver dig store muligheder for at tænke i nye, spændende baner inden for organisation, ledelse, drift, forskning og økonomi. Det, at alle specialerne er samlet i samme hus og under samme ledelse, giver mange muligheder for nært samarbejde, tværfaglig udvikling og forskning/udvikling specialerne imellem.

Klinisk Diagnostisk Afdeling er placeret i et selvstændigt laboratoriehus fra 2013 med automatiseret og avanceret teknologi på et højt niveau. Du vil som leder være med til at bestemme, i hvilke retninger afdelingen skal videreudvikle sig såvel fagligt som teknologisk. Specielt på robot-teknologiområdet er der mange spændende muligheder, og inden for it vil afdelingen på sigt meget gerne kunne tilbyde øget beslutningsstøtte og tolkningsalgoritmer.

Afdelingen rummer også et molekylærdiagnostisk laboratorium, en infektionshygiejnisk enhed og laboratoriekonsulentordningen, og samarbejdet med hospitalsafdelingerne og almen praksis er derfor en naturlig og meget vigtig del af arbejdet.

Afdelingen er desuden kendt for et aktivt forskningsmiljø, og aktuelt er der ved at blive etableret en biobank på SVS, som Klinisk Diagnostisk Afdeling helt naturligt er involveret i. Fra 2022 skal afdelingen også bidrage til undervisning af fremtidens læger på SDU’s kandidatuddannelsen i medicin på Sydvestjysk Sygehus.

Ledelsen af Klinisk Diagnostisk Afdeling foregår i delt ledelse med driftschefen. Ledergruppen består af afdelingsbioanalytikere og specialeansvarlige overlæger for de pågældende specialer. Da KDA’s mission er at være grundlaget for det bedste patientforløb med patienten først, ønsker vi en leder, som sammen med den øvrige laboratorieledelse vil arbejde mod denne fælles mission, og som i sit arbejde vil underbygge visionen om at være én afdeling med højeste faglighed og begejstrede medarbejdere.

Om afdelingen
I afdelingen er der 12 speciallæger (herunder 1 professorat), 4 uddannelseslæger, 140 bioanalytikere, 20  kemikere og øvrige specialister, 9 sekretærer og administrative medarbejdere.

Hovedlaboratoriet er placeret i Esbjerg og der er udefunktioner i Grindsted og Varde.

Vores forventning til dig
Du er speciallæge i et af laboratoriespecialerne og har ledelseserfaring.

Vi tør godt stille krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at du har en ambition om at sikre smidige og effektive patientforløb af høj kvalitet og være en del af at veldrevet og ambitiøst sygehus.

Som person er du engageret og visionær, og du er en stærk forandringsleder, der ikke er bange for udvikling og implementering. Du er synlig og nærværende – og du skal være handlekraftig, robust og en dygtig kommunikator.

Det er et ønske fra vores side, at du er forskningsaktiv eller har et grundigt kendskab til forskningens betydning for Klinisk Diagnostisk Afdeling, hvor forskningen integreres i driften.

Vi forventer også, at du vil bidrage til at fastholde afdelingens gode uddannelsesmiljø for alle faggrupper. Derudover skal du understøtte og udbygge den forskning, der er i gang.

Om sygehuset
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg, Grindsted og i Brørup.
Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset. Sydvestjysk Sygehus ombygges i disse år til et af regionens akutsygehuse, og i den forbindelse er der blandt andet bygget en ny sengebygning med 158 ensengsstuer.

Ansøgning
Ansøgningen skal udfærdiges med udgangspunkt i de 7 lægeroller for speciallæger: Medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel.

Følgende skema bedes udfyldt med relevante data fra dit CV og sendes med din ansøgning. Link til funktionsbeskrivelse.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen eller sygehuset, så tag fat i lægefaglig direktør Anna-Marie Bloch Münster på
tlf. 7918 2005 eller mail: Anna-Marie.Bloch.Munster@rsyd.dk.

Du er også meget velkommen til at læse mere om afdelingen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold overenskomst for lægelige chefer.

Ansættelsestidspunkt d. 1. marts 2020 eller efter aftale.
Ansøgningsfristen er d. 2. januar 2020

Ansættelsessamtaler afholdes d. 16. og 20. januar 2020 i Esbjerg.

Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Du vil opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på resten af din familie, som også skal være en del af Danmarks 6. største by med by, skov, hav og strand i nær afstand.
Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.energimetropol.dk og se mere om Esbjerg her. 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Kontaktperson
    Anna-Marie Bloch Münster
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstype
    Leder
  • Speciale
    Klinisk mikrobiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    209097
  • Quick-nr.
    384367
  • Indrykningsdato
    15-11-2019
  • Ansøgningsfrist
    02-01-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Anna-Marie Bloch Münster
  • Stillingstype
    Leder
  • Speciale
    Klinisk mikrobiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    209097
  • Quick-nr.
    384367
  • Indrykningsdato
    15-11-2019
  • Ansøgningsfrist
    02-01-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.