Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Overlæge til Radiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus til ansættelse 1.3.2020 eller snarest derefter

Overlæge til Radiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus per 1.3.2020
Vi tilbyder et spændende job med fine udviklingsmuligheder for en fremsynet overlæge med interesse for udvikling af radiologi og digitalisering. Du har lyst til at bidrage til en spændende digital fremtid og finder det naturligt at tænke i udvikling og effektivisering af arbejdsgange i velfungerende teams.

Stillingen
Som vagtbærende overlæge vil du være en del af et tværfagligt kollegaskab med fokus på akutte patientforløb samt børneradiologi.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Det gør vi ved at have et godt tværfagligt samarbejde på hospitalet, hvor vi sammen videreudvikler behandling og diagnostik ved bl.a. at arrangere fælles temadage med kliniske afdelinger. VI både arrangerer og har intern undervisning. Vi har fokus på kompetenceudvikling og kursusdeltagelse.                                                                                                                                                          
Vi har høje ambitioner for både det faglige miljø og kollegaskabet.

Du vil være med til at bidrage til en videreudvikling af afdelingen og medvirke til implementering af nye tiltag på Holbæk Sygehus herunder innovationsprojekter indenfor Radiologi. Vi planlægger at arbejde med udvikling af Radiologi med kunstig intelligens løsninger som et understøttende værktøj af radiologens arbejde.

Stillingen er god til dig, der gerne vil bevare dine kompetencer indenfor både CT, MR og UL-skanning men samtidigt også ønsker mulighed for mere subspecialisering indenfor de forskellige undersøgelsesområder herunder børneradiologi.

Den samlede lægelige stab består (inkl. den ledende overlæge) af 12 kollegaer og 6 konsulenter. Afdelingen har tre reservelæger i hoveduddannelsens to første år og en reservelæge i hoveduddannelsens første år og en introduktionsreservelæge.

Afdelingen har døgndækkende akutfunktion. Vagten er tilkaldevagt fra bolig og vil være 6-skiftet. Der er mulighed for hjemme-PC.

Om dig
Du er overlæge-kvalificeret speciallæge i radiologi og har lyst til at arbejde på et velfungerende akutsygehus, på en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted.

FAKTA om Radiologisk Afdeling
Radiologisk Afdeling varetager den radiologiske betjening af indlagte og ambulante patienter. Arbejdet foregår i tæt og forpligtende samarbejde mellem de kliniske afdelinger på sygehuset og inden for de øvrige radiologiske afdelinger i regionen – med henblik på korte ventetider, kvalitet, udvikling, uddannelse og forskning.

Afdelingen betjener også primærsektoren. Herudover modtages der i den udstrækning afdelingen har kapacitet til, også patienter som led i det fri sygehusvalg.

Afdelingen i Holbæk råder over otte undersøgelsesrum. Der findes tre nyere ultralydsapparater, 2 1.5T MR skannere og to CT-skannere, heraf en helt ny Dual Source CT skanner. Den konventionelle radiologi er i løbet af de sidste par år totalt digitaliseret, dels via et rent digitalt gennemlysningsleje, dels er der DR-udstyr i alle rum samt til udefoto.

Vi har satellitafdelinger på Kalundborg Sundheds- og Akuthus og i Sundhedscenter Odsherred i Nykøbing Sjælland, begge betjent af radiografer. Beskrivelser af undersøgelserne varetages af lægerne på afdelingen i Holbæk.

Holbæk Sygehus indgår i Københavns Universitetshospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og Sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et ambitiøst akutsygehus, og varetager denne funktion for ca. 250.000 ud af regionens ca. 820.000 borgere.

Sygehuset omfatter følgende specialer: akutmedicin, arbejdsmedicin, samfundsmedicin, gynækologi/obstetrik, pædiatri, kirurgi, ortopædkirurgi, intern medicin der inkluderer lungemedicin, kardiologi, gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, geriatri, neurologi/apoplektologi og reumatologi, samt fysio-/ergoterapi. Herudover findes en Anæstesiologisk Afdeling med intensiv terapiafsnit og Smerteklinik, en Radiologisk Afdeling inkl. CT- og MR-scanning, og desuden tværfaglige specialer som klinisk biokemi og klinisk fysiologi.

Langt de fleste akutte patienter får deres indledende udredning og behandling i sygehusets Akutafdeling, hvorfor der et tæt samarbejde med Radiologisk Afdeling.

I Region Sjælland er der nedsat en taskforce i billeddiagnostk for at styrke Radiologien.

Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på: www.regionsjaelland.dk

Du bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde dig konkret til de syv herunder nævnte kompetencer: Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Holbæk sygehus anvender en vurdering af ’De syv lægeroller’ (kompetencerne Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse. Læs mere om ’De syv lægeroller’.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst

Yderligere oplysninger
Du er altid velkommen til at kontakte ledende overlæge Anette Savnik på telefonnummer 3192 4378 eller overlæge Inge Bjørnskov 6059 0401 for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist er 6.12.2019.

Ansættelsessamtaler forventes d.17.12.2019.
 

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Kontaktperson
    Anette Savnik
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    007885
  • Quick-nr.
    384538
  • Indrykningsdato
    20-11-2019
  • Ansøgningsfrist
    06-12-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Kontaktperson
    Anette Savnik
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    007885
  • Quick-nr.
    384538
  • Indrykningsdato
    20-11-2019
  • Ansøgningsfrist
    06-12-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.