Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Overlæge/afdelingslæge, Kardiologisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge

Overlæge/afdelingslæge, Kardiologisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge

Kardiologisk Afdeling søger en speciallæge med stærke kliniske kompetencer indenfor hjertesvigt. Det forventes at ansøger på ansættelsestidspunktet har stiftet bekendtskab med alle grene af hjertesvigtsbehandlingen inklusiv den højt specialiserede behandling med assist device og hjertetransplantation. Slutteligt vægtes fortsat forskningsaktivitet indenfor emnet, gerne i samarbejde med afdelinger med centerfunktion. Det forventes at ansættelsen oprettes med et tæt samarbejde med Hjertesvigtsenheden på Rigshospitalet og at en del af den praktiske hverdag vil være på matriklen på Blegdamsvej.

Således fokuseres på de tre støtter vores organisation er bygget på; høje kliniske standarder, en stabil organisation samt et fokus på udvikling ved hjælp af forskning.

Den Kardiologiske Afdeling på Sjællands Universitetshospital har igennem de seneste år været igennem en større udvikling. Afdelingen er karakteriseret ved, at den i henhold til specialeplanen varetager højt specialiserede funktioner, regionsfunktioner samt funktioner på lige fod med de andre kardiologiske afdelinger i Region Sjælland. Det betyder, at afdelingens optageområde og ekspertiseområde skal dække alle borgere i regionen. Det betyder også, at der samtidigt påhviler afdelingen et større ansvar for at sikre sammenhængskraften mellem de omkringliggende regioners centerkompetencer og den generelle kardiologi i Region Sjælland, således at vi sikrer den nødvendige kontinuitet i det samlede patientforløb. Afdelingen har med afsæt heri over en årrække konsolideret sig som en organisation, der lægger stor vægt på et produkt med høj faglig kvalitet.

Afdelingen har efter fusionen i Roskilde 2 monitorerede døgnafsnit med tilsammen 48 senge, 8 deldøgns senge, samt 12 monitorerede dagpladser i Kardiologisk Laboratorium. Ambulatoriet i Roskilde har både almene kardiologiske funktioner samt specialiserede kardiologiske funktioner, som udredning af patienter til hjerteklapkirurgi, kontrol og udredning af endokarditis, voksne med medfødte hjertesygdomme, familieudredning af arvelige hjertesygdomme, pacemakerkontrol, arytmi- og elektrofysiologisk ambulatorium, CT-KAG, hjerte-MR og kompleks iskæmi samt synkopeudredning i samarbejde med Neurologisk Afdeling.

Fra 1. Januar 2020 udvides afdelingen til en kardiovaskulær enhed, når den karkirurgiske afdeling flyttes fra Slagelse Sygehus til Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital.

Afdelingen råder i Roskilde over et moderne Kardiologisk Laboratorium med 5 kateterisationsrum til udførelse af KAG, elektiv PCI, pacemaker- og ICD implantation samt elektrofysiologi og radiofrekvensablation.

Afdelingens lægestab og vagtbemanding

Vi er 1 professor, 31 overlæger, 6 1. reservelæger og 13 reservelæger. Afdelingen havde i 2019 25.000 ambulante konsultationer og mere end 4000 invasive undersøgelser og procedurer og 4400 indlæggelser. Overlæger med non-invasiv funktion har udefunktion i Køge i dagtiden. Overlæger, afdelingslæger og H-læger i bagvagt deltager i 12 skiftet rådighedsvagt fra bolig. Der er 5 skiftet PCI vagt og 5 skiftet arytmi vagt betjent af speciallæger samt kardiologisk tilstedeværelses vagt for reservelæger i Roskilde.

Forskning

Afdelingen er forskningsaktiv og har udover et lærestols-professorat i kardiologi, tilknyttet ph.d. studerende, Post.doc sygeplejerske og en velfungerende forskningsenhed med flere projektsygeplejersker ansat. For at kunne drive den faglige udvikling indenfor kardiologien, har der været et stadig stigende fokus på forskning. Der er en bevidsthed om, at denne udvikling skal drives af ildsjæle, og at disse skal have hjælp af dertil indrettede støttefunktioner. Det betyder, at afdelingen over en periode på få år har mere end fordoblet den videnskabelige produktion, og er en aktiv samarbejdspartner både nationalt og internationalt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen vil ske indenfor den interregionale aftale om ansættelse af overlæger og afdelingslæger.

Der planlægges samtaler mandag d. 24. Februar 2020.

Ansættelsesstart per d. 1. April 2020.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Matias Lindholm
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    008016
  • Quick-nr.
    385221
  • Indrykningsdato
    05-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    20-01-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Matias Lindholm
  • Stillingstype
    Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    008016
  • Quick-nr.
    385221
  • Indrykningsdato
    05-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    20-01-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.