Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Nyuddannet sygeplejerske der er nysgerrig på den specialiserede retspsykiatri

Motiveres du af komplekse patientforløb og synes du, at det kunne være spændende at få erfaring med retspsykiatrien?

Er du i starten af din karriere og er du nysgerrig på, om retspsykiatrien kunne være noget for dig, så søger vi i den specialiserede retspsykiatri R3 en ny kollega.

Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven og du vil i løbet af dit introduktionsforløb få rig mulighed for at udvikle egne kompetencer og fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Dertil får du indblik i de problemstillinger, vi står overfor i behandlingen, når den psykiske lidelse og den retslige foranstaltning er baggrund for komplekse patientforløb.

 

Vores forventninger til dig

Du er empatisk. Du har lyst til at arbejde med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund. Vi hjælper folk med at forbedre deres liv, forstå deres liv og forandre deres liv. Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer.

Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov.

Du er god til at aflæse situationer. Du er god til at aflæse signaler, kropssprog og situationer og er god til at handle ud fra disse indtryk. På retspsykiatriske afsnit er sikkerheden høj og du bliver, som en del af din introduktion, undervist i at bruge forskellige kommunikativt deeskalerende teknikker.

Vi tror på, at interessen for den specialiserede psykiatri er den vigtigste drivkraft i arbejdet med mennesker med psykiatriske lidelser, derfor behøver du som vores nye kollega ikke at have erfaring med psykiatrien. Vores forventninger til dig er dog, at du er engageret og har en stor interesse i at tilegne dig viden i form af kognitive grunduddannelser og de integrerede arbejdsredskaber vi bruger på afsnittet. Dertil at du har en lyst til at byde ind med faglige refleksioner – store som små.

 

Dine arbejdsopgaver som sygeplejerske i R3

Din fornemmeste opgave bliver at bidrage til at patientens livskvalitet øges og reducere risikoen for fornyet kriminalitet. Derfor bliver din kerneopgave at arbejde recovery-orienteret og kriminalitetsforebyggende.

Mere præcist bliver du ansvarlig for, i samarbejde med teamet, at sammensætte og udvikle patienternes behandlingsforløb. En af dine opgaver bliver også at arbejde terapeutisk med patienter ved ugentlige samtaler og hjælpe med at deeskalere de konfliktfyldte situationer, der måtte opstå i hverdagen.

 

Hvorfor skal du søge job hos os?

Skræddersyet introduktion. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du modtager en grundig introduktion til psykiatrien med udgangspunkt i dine kompetencer. Uanset om du er nyuddannet eller nyansat, kommer du på introprogram. Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid.

Stort fokus på kompetenceudvikling. På Psykiatrisk Center Sct. Hans, afdeling R har vi et særligt stort fokus på kompetenceudvikling af alle medarbejdere. Du får derfor mulighed for at deltage i ugentlig supervision ved afsnittets psykolog, at tage en grunduddannelse i kognitiv adfærdsterapi, samt at videreuddanne dig i retspsykiatri.

Mulighed for at arbejde indgående med patienter. I retspsykiatrisk regi får du mulighed for at arbejde indgående med patienterne, da vores patienter i gennemsnit har længere indlæggelse end i den almene psykiatri.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og du vil blive ansat i skiftende vagter. Der vil være weekendvagt hver anden weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet referencer.

 

Søg via link senest søndag den 12. januar 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 15. januar 2020.

Mere information: Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Majken Oggesen på tlf. 38642335

Dertil kan du læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

 

Velkommen indenfor hos i den specialiserede retspsykiatri R3

Afdeling R varetager den retspsykiatriske ekspertfunktion i Region Hovedstaden. Afdelingen modtager patienter, hvor den psykiske lidelse og den retslige foranstaltning er baggrund for komplekse patientforløb og kræver særlig ekspertise.

Formålet med indlæggelsen er at reducere symptomer og hjælpe den sindslidende til at genvinde sit tidligere funktionsniveau eller opnå højst mulig funktionsevne, forebygge tilbagefald eller yderligere reduktion af funktionsevnen.

Vi tror på, at en bredt sammensat tværfaglig personalegruppe fremmer muligheden for at se patienten samt dennes problematikker fra forskellige vinkler, hvilket fremmer patientens recoveryproces. På R3 har vi derfor en personalegruppe, der er sammensat af mange forskellige faggrupper såsom; ergoterapeuter, fysioterapeut og pædagog samt plejere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Dertil har vi, foruden afsnittets faste overlæge, en psykolog og en socialrådgiver tilknyttet afsnittet.

 

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Majken Hauritz Oggesen
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    221747
  • Quick-nr.
    385283
  • Indrykningsdato
    06-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    12-01-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Majken Hauritz Oggesen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    221747
  • Quick-nr.
    385283
  • Indrykningsdato
    06-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    12-01-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.