Jobbet "Brænder du for den psykiatriske patient? Så er det lige dig, vi står og mangler." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester

Dit næste skridt

Hvad skal du lave?

Du skal sammen med dine kommende kolleger modtage patienter, der typisk har diagnoserne skizofreni, bipolar eller akutte psykoser grundet misbrug. Patienterne kommer via Akutmodtagelsen eller fast track fra vores ambulante enheder. Vi modtager desuden også patienter fra Vestre Fængsel, der vurderes at kunne rummes på et intensivt afsnit.

Vores patienter er gennemsnitligt indlagt 1-2 måneder. Det vil sige, at der er mulighed for stabilisering hos patienterne og opbygning af stærke relationer. 

Eksempler på konkret opgaver:

  • Basis plejeopgaver og medicingivning.
  • Motivere patienterne til at deltage i aktiviteter og at benytte vores sanserum samt motivere dem til at deltage i fysio- og ergoterapeutens aktiviteter.
  • På sigt vil du kunne få ansvaret for koordinering herunder uddelegering af dagens opgaver og tildeling af patienterne.

 

Vores forventninger til dig

Du er god til at kommunikere og samarbejde. Vi vægter samarbejdet med patienterne og deres pårørende højt, og vi arbejder ud fra en åben og lyttende tilgang. 

Du er faglig engageret. Vi forventer, at du reflekterer over din egen indsats, og at du udover at ville vedligeholde dit kompetenceområde også ønsker at udvikle dig fagligt.

Desuden forventer vi, at du brænder for psykiatrien, eller at du er nysgerrig på at lære psykiatrien at kende.

 

Hvorfor skal du søge job hos os?

Vi er et velfungerende afsnit med en stærk personalegruppe. Vi har stor fokus på god kommunikation og et positivt arbejdsmiljø, som redskaber til at nå fælles mål med sygepleje på et højt fagligt niveau.

Vi er glade for at modtage nye kolleger, og vi er altid åbne overfor nye ideer.

Desuden tilbyder vi:

  • Et langt introduktionsforløb. Alle nyansatte tilbydes et langt introduktionsforløb, 2 mentorer og fast supervision hver 14. dag.
  • Mulighed for kontinuerlig faglig udvikling. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her. https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1 På afsnittet tilbyder vi desuden muligheden for en 1-årig uddannelse i ”nedbringelse af tvang” samt uddannelsen i akutsygepleje.
  • Et godt arbejdsmiljø. Vi har stor fokus på vores arbejdsmiljø, og vi afrunder vores vagter med en drøftelse af, hvordan vagten er gået. Vi har et lavt sygefravær og en høj social kapital. Er du nyuddannet eller ny i psykiatrien, vil du få et undervisningsforløb i psykiatrien, der strækker sig over et år – Godt på vej i psykiatrien.

 

Velkommen indenfor hos lukket intensivt afsnit 811

Afsnit 811 er et lukket afsnit beliggende på Brøndbyøstervej, som er normeret til 13 patienter, der kommer fra optageområdet Valby og Hvidovre. Vi har aldrig overbelægning og udskriver som hovedregel altid patienterne til åbent afsnit eller til ambulant behandling.

Du bliver en del af en tværfaglig personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, pædagoger, ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog og socialrådgiver. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst og principper om Ny Løn.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Der er tale om en fast stilling på 32-37 timer i blandede vagter.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 13. februar 2020. Vi afholder samtaler løbende. Ansættelsen er 1. marts eller efter aftale.

Du bedes uploade CV og autorisation sammen med din ansøgning.

 

Vil du vide mere eller måske besøge os?

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Sara Toor på tlf. 21577543 eller på mail rajvinder.sara.toor@regionh.dk