Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 18, 4200 Slagelse

Overlæger/afdelingslæge søges til Næstved og Slagelse Radiologisk afdeling (3 stillinger)

 

Kunne du tænke dig at afprøve livet som højt værdsat medarbejder på et mellemstort sygehus, hvor alle læger kender hinanden og har et godt fællesskab?

Har du overvejet, om ulempen ved en lidt længere køretid til arbejde, kan opvejes af en aftale om fast hjemmearbejdsdag ind imellem? Vi er vant til at tage fleksible hensyn.

Vi har radiologiske specialister med særligt fokus på stort set samtlige radiologiske subspecialer til stede på Næstved og Slagelse sygehuse til sammen.

Det giver ideel mulighed for en aftalt rotation mellem subspecialerne, f.eks. hvis der er ønske om at tage europæisk diplomeksamen (EDIR), eller hvis du bare ønsker at konsolidere dig på alle felter som nyuddannet speciallæge. Mulighed for at tage kurser mhp. EDIR eksamen vil blive prioriteret for afdelingslæger. Ønske om fordybelse i særligt subspeciale er også en mulighed.

Ring eller skriv gerne til ledende overlæge Kirstine Hermann, mhp. muligheden for at få lige dine ønsker til en stilling opfyldt.

Konkret søger vi lige nu:

1) Overlæge med særlig kompetence inden for ortopædi – alle modaliteter, både MR, CT, rtg. og ultralyd. Stillingen vil indebære ortopædradiologisk specialeansvar for begge matrikler, inkl. beskrivende radiografer med forventet primær funktion på Slagelse Sygehus. Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge og er vagtfri, med mindre vagt ønskes.

Det forventes, at overlægen vil deltage i kvalitetsudvikling, ajourføring af protokoller og undervisning inden for området. Evt. forskningserfaring vil være positivt

2) Overlæge med særlig kompetence inden for MR med forventet primær funktion på Næstved Sygehus, men med tæt samarbejde med resten af MR-centeret på afdelingen. Kvalifikationer omkring udredning af hoved/hals-cancer vil være en fordel. Personen forventes desuden at kunne indgå i team med Stråleterapien og Nuklearmedicinsk afdeling med blandt andet MDT konferencer og at bistå med assistance til onkologerne til indtegning forud for stråleterapi i udvalgte tilfælde. Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge og er vagtfri, med mindre vagt ønskes.

Det forventes, at overlægen vil deltage i kvalitetsudvikling og generel undervisning af læger inden for sit fagområde. Evt. forskningserfaring vil være positivt.

3) Herudover ønskes ansat yderligere 1 speciallæge – overlæge eller afdelingslæge efter kvalifikationer. Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge. Denne stilling er fleksibel mhp arbejdsindhold.
Speciallægen skal indgå i vores fælles vagt, der fysisk varetages fra Slagelse Sygehus (vi har pt. et fuldtalligt 7-skiftet vagtrul, men ønsker vagtbelastningen delt ud på flere læger end de nuværende). Indplacering med primærfunktion på Næstved eller Slagelse Sygehus efter interesseområde og ønske.
En speciallæge med interesse for thoraxradiologi og PET-CT /onkoradiologi med ønske om primær funktion på Næstved Sygehus vil være særligt ønsket, men det er også muligt at søge stillingen, selvom du skulle have anden primærinteresse.

Det forventes, at speciallægen vil deltage i kvalitetsudvikling og generel undervisning af læger inden for sit fagområde. Forskningsinteresse er ønskeligt.

 

Om afdelingen

Afdelingen er organiseret under 1 fælles ledelse, men er placeret på de to matrikler Næstved Sygehus og Slagelse sygehus. Et tættere samarbejde om opgaverne mellem matriklerne forventes fremadrettet. Der er således netop etableret et MR-center med udgangspunkt i Slagelse, og det forventes at man kommer til at arbejde i begge matriklers RIS/PACS-systemer indtil videre. Regionen arbejder på at etablere et fælles RIS/PACS-system inden for de nærmeste år.

Ligeledes forventes et tættere samarbejde mellem matriklerne om uddannelsesopgaven fremadrettet.

Afdelingen råder over tilsammen 5 MR-scannere, 5 CT-scannere, 6 ultralydsrum og 8 røntgenrum. Pr. 1. marts har vi 13 speciallæger (årsværk) og 1 langtidsansat konsulent ansat på afdelingen. Aktuelle stillingsopslag vil således udvide antallet af speciallæger i forhold til dette. Vi har desuden 3 fastansatte 1. reservelæger, samt 7 uddannelseslæger på forskelligt niveau, foruden den ledende overlæge.

Årligt udføres ca. 160.000 undersøgelser, fordelt på alle modaliteter, heraf ca. 70.000 konventionelle røntgenundersøgelser.

 

Vi forventer at du:

  • Har en dansk speciallægeanerkendelse i radiologi.

  • Er en god kollega, der vil bidrage med et højt fagligt niveau.

  • Har sociale kompetencer, der faciliterer et godt arbejdsmiljø psykisk såvel som fysisk og ser værdien i at arbejde tværfagligt.

  • Arbejder professionelt med speciallægens syv roller, for derigennem at udvikle dig som speciallæge og bidrage til afdelingens udvikling.

  • Såfremt overlægestilling søges har relevant erfaring i forhold til det beskrevne fagområde.

 

Vi tilbyder:

Fastansættelse i en dynamisk organisation, hvor gode relationer og høj faglighed vægtes højt.

En afdeling med fokus på kvalitet, samarbejde, og god kollegialitet internt, såvel som i forhold til vores samarbejdspartnere i og uden for sygehuset.

Da vi er 1 sygehus på 2 matrikler, vil ansættelse ske med primær arbejdsfunktion på den ene matrikel, men arbejdsdage på den anden matrikel kan forekomme i mindre omfang (f.eks. ved sygdom, ferie, vakancer, ønske om faglig sparring).

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Specialer, samt efter kvalifikationer.

Ansøgningen bedes struktureret omkring speciallægens syv roller og med angivelse af, hvilken  stilling, der søges.

 

Yderligere oplysninger om stillingerne og/eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til:

Ledende overlæge Kirstine Lintrup Hermann, +45 56 67 03 95, hherm@regionsjaelland.dk

Om Slagelse Sygehus: Specialeansvarlig overlæge Haji Mohammad Azizi, +45 93 57 69 96, hmaz@regionsjaelland.dk

Om Næstved Sygehus: Uddannelsesansvarlig overlæge Ane Prip, +45 93 57 29 09, aspr@regionsjaelland.dk

 

Ansøgningsfrist: 13. februar 2020

Ansættelsesdato: Forventes pr. 1. juni 2020 eller efter aftale

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9, formentlig tirsdag d. 25. februar 2020 på Slagelse Sygehus.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Helle Hermann
  • Adresse
    Ingemannsvej 18, 4200 Slagelse
  • Stillingstype
    Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    008401
  • Quick-nr.
    387275
  • Indrykningsdato
    24-01-2020
  • Ansøgningsfrist
    13-02-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Ingemannsvej 18, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Helle Hermann
  • Stillingstype
    Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    008401
  • Quick-nr.
    387275
  • Indrykningsdato
    24-01-2020
  • Ansøgningsfrist
    13-02-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.