Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Afdelings-/overlæge til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital

Vi søger en afdelings-/overlæge med gode samarbejdsevner, som er udviklingsorienteret og har et skarpt blik for klinisk understøttelse. Opgaven er at være med til at præge udviklingen af afdelingen i årene fremover, hvor vi både skal etablere et helt nyt laboratorium og tilpasse vores organisation til Nyt Hospital Nordsjælland. Dette skal ske, mens vi fortsat driver vores nuværende afdeling.

Om dig

Du er speciallæge i klinisk biokemi, besidder en bred erfaring med drift og udvikling inden for klinisk biokemi og har god forståelse for de forskellige analyseteknikker. Du har også forskningserfaring – ph.d. eller tilsvarende forskningskvalifikation, kan organisere forskningsprojekter i samarbejde med flere parter og kan vejlede ph.d.-studerende og andre forskere.

Vi ser også gerne, at du har erfaring med udviklingsprojekter og projektledelse, at du er innovativ og tænker kreativt i forhold til optimering og sammensætning af analyseteknikker og POCT-udstyr.

Væsentligt er, at du har gode kommunikationsevner og er god til tværfagligt samarbejde både internt og eksternt. Du er også god til at samarbejde med vores kliniske kolleger om at optimere produktion og svarafgivelse til gavn for patientforløb.

Om stillingen

Vores kerneopgave er at levere hurtige analysesvar af høj kvalitet, på rette tid og til rette patient. Vi forsøger til stadighed at optimere de daglige driftsopgaver, så vi hele tiden medvirker til smidige og hurtige patientforløb til gavn for både den enkelte patient og for hospitalet.

Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital er organiseret i fem teams – fire i Hillerød og ét i Frederikssund. Hvert team har tilknyttet en afdelingsbioanalytiker og specifikke faglige områder. Overlægen/afdelingslægen varetager det lægefaglige ansvar i relation til teamets analyser og udviklingen på teamets område.

Indtil videre forventer vi, at du vil blive tilknyttet afdelingens hæmatologi-team, som varetager hæmatologi, HbA1c, blodgasser og en række specialanalyser.

Overlægen/afdelingslægen varetager også diverse interne undervisningsopgaver og faglige/organisatoriske opgaver på tværs af afdelingens teams og i relation til samarbejdspartnere i og uden for hospitalet. Vi ser gerne, at du varetager forskningsledelse inden for relevante forskningsprojekter, og du vil blive inddraget som ressourceperson i forbindelse med etablering og ibrugtagning af det nye laboratorium.

Stillingen er uden vagtforpligtelse, men afdelingens læger skiftes til på hverdage at passe vagttelefonen, tilse dårlige patienter i vores ambulatorium i Hillerød og besvare spørgsmål relateret til prøvesvar og andre henvendelser fra klinikken.

Ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldtidsstilling, som er til besættelse snarest muligt. Hvis du har mere end 5 års beskæftigelse som speciallæge, vil ansættelse ske som overlæge (efter overenskomsten med Foreningen af Speciallæger).

Hvis du har mindre end 5 års beskæftigelse som speciallæge vil ansættelsen ske som afdelingslæge (efter overenskomsten med Foreningen af Speciallæger).

Den faglige bedømmelse af dig vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, der svarer til de 7 lægeroller i speciallægeforordningen.

Om Klinisk Biokemisk Afdeling

Klinisk Biokemisk Afdeling er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger. Vi varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord, og vi har adresser både i Hillerød, Frederikssund og Helsingør. Desuden huser vi CEK (Central Enhed for Kvalitetssikring af praksissektoren på laboratorieområdet) og analyserer prøver fra de praktiserende læger i hele Nordsjælland.

Samlet har vi mere end 1 mio. patientkontakter og udfører over 12 mio. analyser om året. På Hillerød-matriklen har vi et stort og højt automatiseret, døgnåbent laboratorium, med et fremskudt laboratorium på Akutafdelingen og blodprøvetagning på hele hospitalet 24/7. På Frederikssund-matriklen er laboratoriet åbent i dagtiden (alle dage) og eftermiddage (hverdage) med blodprøvetagning både på hospitalet og i ambulatoriet. På Helsingør-matriklen har vi ambulant blodprøvetagning. Derudover varetager vi mobil blodprøvetagning i hjemmene og på plejehjem (i alt 21 rutekørsler per uge).

Afdelingen beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 3 sideordnede overlæger (1 vakant), 3 reservelæger og 3 kemikere. Vi er uddannelsessted for bioanalytikeruddannelsen, hvor vi hvert semester har 10 studerende i praktik i afdelingen, fordelt på Hillerød og Frederikssund. Vi understøtter den klinisk rettede forskningsaktivitet på hospitalet og har en selvstændig forskning, der er tæt på den patientnære kliniske hverdag.

Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Thomas Schiøler, thomas.schioeler@regionh.dk / 21 30 25 46 eller ledende bioanalytiker Bettina Friis Olsen, bettina.friis.olsen.01@regionh.dk / 23 74 69 39.

Send din motiverede ansøgning, dine kompetencer og din erfaring i forhold til de syv lægeroller, som anvendes i speciallægeuddannelsen, inkl. CV, videnskabelig publikationsliste og speciallægeautorisation senest 10. marts 2020, online via linket her på siden.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 12.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Thomas Schiøler
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Klinisk biokemi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    222977
  • Quick-nr.
    388186
  • Indrykningsdato
    07-02-2020
  • Ansøgningsfrist
    10-03-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Thomas Schiøler
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Klinisk biokemi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    222977
  • Quick-nr.
    388186
  • Indrykningsdato
    07-02-2020
  • Ansøgningsfrist
    10-03-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.