Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Neurocentret søger en udviklingsorienteret ledende oversygeplejerske til Afdeling for Intensiv behandling af hjerner og nerver, Rigshospitalet

Vi har besluttet at styrke ledelseskraften ved at opdele Neuroanæstesiologisk Klinik, Rigshospitalet i 2 nye selvstændige afdelinger med virkning fra efteråret 2020. 

Vi tilbyder en spændende stilling som ledende oversygeplejerske, der sammen med ny-ansat ledende overlæge kan sætte retning og sikre følgeskab i afdelingens etablering og fortsatte udvikling.

Afdeling for Intensiv behandling af hjerner og nerver

Afdeling for Intensiv behandling af hjerner og nerver vil have fokus på de neurointensive funktioner på, samt operationsaktivitet indenfor neurokirurgi på Blegdamsvej.

Afdelingen er placeret både på Blegdamsvej og i Glostrup og består af 3 afsnit:

  • Neurointensivt afsnit, Blegdamsvej (17 senge)
  • Neuroanæstesiologisk operationsafsnit (neurokirurgi), Blegdamsvej (5 lejer) og en stor daglig produktion i radiologi (MR, PET), ECT og interventionsradiologi.
  • Intensiv afsnit Y13, Glostrup (5 senge)

Den nye afdeling vil have ca. 220 medarbejdere. 

Neurointensivt afsnit på Blegdamsvej varetager højt specialiseret neurointensiv terapi for patienter i alle aldre fraset neonatale og børn med meningitis. Afsnittet er landets største neurointensive afsnit med 17 sengepladser, og behandler patienter med sygdomme i det centrale nervesystem, traumatisk hjerneskade, intrakranielle blødninger og tumorer, høje rygmarvslæsioner, status epileptikus og Guillain-Barré syndrom,

I 2020 flytter afdelingens funktioner på Blegdamsvej ind i helt nye, moderne rammer i Rigshospitalets nye Nordfløj. Det medfører stor forandring for personalet på afsnittet, idet Nordfløjen tilbyder enestuer til alle patienter. Vi har i den anledning startet et spændende og ambitiøst innovationsprojekt, hvor vi arbejder med teknologi, forandringsledelse og arbejdsgange for at skabe/fastholde et attraktivt arbejdsmiljø, samtidig med at patienter og pårørende kan profitere af de nye rolige rammer. Du vil sammen med en ny-ansat ledende overlæge have det primære ansvar for projektet og for at skabe de bedste betingelser for patienter, pårørende og medarbejdere.

Afdelingens operationsafsnit har 5 operationsstuer og assisterer ved alle typer af neurokirurgiske operationer. Operations- og anæstesisygeplejersker hører under HovedOrtoCentret, hvorfor ledelsesopgaven har fokus på anæstesiologer samt at sikre gode overgange for patienten fra OP til opvågning/intensiv behand­ling.

Intensiv afsnit Y13, Glostrup har 5 sengepladser til medicinske og neurologiske patienter herunder 1 plads til højtspecialiseret neurorehabilitering. Vi ønsker at styrke den neurorehabiliterende profil samt forankringen mellem de to intensive funktioner på GLO og Blegdamsvej til gavn for samarbejdet, kompetenceudvikling og ikke mindst det sammenhængende patientforløb.

Vi søger

Vi ønsker en ledende oversygeplejerske, som har en stærk sygeplejefaglig identitet. Du har engagement og lyst til at skabe den bedste afdeling for patienter, pårørende og personale. Du har en nysgerrig, lyttende og anerkendende tilgang, suppleret af en naturlig autoritet og du er dygtig til at sætte retning.

Du stræber efter at udvikle organisationen, så den skaber værdi i det samlede patientforløb. Du er god til at øjne nye muligheder og ser innovation og forandringsledelse som en naturlig del af sundhedsvæsenets udvikling. Du er i stand til at facilitere og fuldføre udviklingsprocesser og inddrager medarbejderne undervejs.

Du vægter forskning, uddannelse og kompetenceudvikling og bidrager positivt til at komme i mål med afdelingens og centrets strategier i samarbejde med de øvrige ledelser. Du formår at prioritere i en travl hverdag og sikrer, at der bliver eksekveret på både strategiske indsatser og daglig drift.  

Du er god til at samarbejde – både internt i egen afdeling og bredere ud i organisationen. Afdelingen har samarbejdsflader med alle afdelinger i Neurocentret, men samarbejder også tæt med andre centre og matrikler. Et godt samarbejde er vigtigt for vores patientforløb, drift og arbejdsmiljø.

 Dine kompetencer og kvalifikationer:

  • Du er ambitiøs på patienternes og specialets vegne
  • Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring inden for det anæstesiologiske speciale, gerne intensiv
  • Du besidder stærke personlige og kommunikative kompetencer
  • Du har lyst til at lede en ny-etableret afdeling med fokus på høj faglige kvalitet og høj grad af selvstændighed i arbejdet hos personalet.
  • Du har lyst til fortsat at udvikle afdelingen som en spydspids i specialet nationalt og internationalt
  • Du har gode samarbejdsevner i alle relationer
  • Du har ledelseserfaring med en vis kompleksitet
  • Du har gerne videreuddannelse på master- eller kandidatniveau,
  • Du har god forståelse for det økonomiske ansvar og ser muligheder fremfor begrænsninger.

 Vi tilbyder:

Et job i et spændende og velfungerende center, som er i rivende udvikling. Du får sammen med den ledende overlæge et stort ledelsesrum og indtræder i et velfungerende ledelsesfællesskab i Neurocentret, som samarbejder om at skabe optimale løsninger til at understøtte det gode patientforløb. Du får en fagligt dygtig og erfaren medarbejdergruppe, og mulighed for at være med til at udvikle afsnitsledelsen på neuro-intensiv, hvor vi ønsker et mindre ledelsesspænd.

Neurocentret er kendetegnet ved et stort fagligt engagement, forskning af høj kvalitet i alle faggrupper og høj patienttilfredshed. Vi har gennem det seneste år arbejdet målrettet med flere strategiske pejlemærker. Vi har intensiveret fokus på lokalt forankret kvalitetsudvikling, patient- og pårørende inddragelse og vi arbejder systematisk med Værdibaseret Sundhed, hvor alle afdelinger har 3-5 projekter rettet mod at skabe øget værdi for patienter. Vi har oprettet NEU Ledelsesakademi og NEU Etisk råd, og vi er i gang med forberedelserne til et nyt Videncenter indenfor Neurorehabilitering.

Du får helt optimale muligheder for faglige og personlige udfordringer. Der vil være mulighed for at få tilknyttet en mentorordning til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen:

Du er velkommen til at kontakte centerchefsygeplejerske Pernille Claudius Welinder på telefon 51203311 eller på e-mail: pernille.claudius.welinder@regionh.dk for yderligere oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer. Stillingen er omfattet af Rigshospitalets retningslinjer om indhentelse af børneattest.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 9. marts 2020 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 18. marts og evt. 23. marts 2020.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Om os

Neurocentret tager sig af patienter med sygdomme i nerve, hjerne og rygmarv. Det omfatter udredning af sygdomme, medicinsk behandling, operationer, akutmodtagelser og genoptræning. Neurocentret har afdelinger placeret på Blegdamsvej, i Glostrup, Hvidovre og Hornbæk. Mange patienter er i kontakt med flere afdelinger, og i centret ser vi det som en unik mulighed for at understøtte det sammenhængende patientforløb. Vi prioriterer tæt tværfagligt- og ledelsessamarbejde og et nært samarbejde med patienter og pårørende. Vi ønsker at skabe optimale forløb fra vi modtager den akut syge patient til den højtspecialiseret neurorehabilitering, og samtidig have sigte på patientens levede liv efter behandling.

Neurocentret har p.t 7 afdelinger/klinikker og i fremtiden 8; Neurokirurgisk klinik, Neurologisk klinik, Neurofysiologisk klinik, Klinik for Rygmarvsskadede, Klinik for højtspecialiseret neurorehabilitering/traumatisk hjerneskade, Krisepsykologisk klinik og Neuroanæstesiologisk klinik, der nu vil blive opdelt i hhv. Afdeling for bedøvelse, respirationsstøtte og smertebehandling og Afdeling for Intensiv behandling af hjerner og nerver.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Kontaktperson
    Pernille Claudius Welinder
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2020
  • Regionens jobnr.
    223105
  • Quick-nr.
    388486
  • Indrykningsdato
    17-02-2020
  • Ansøgningsfrist
    09-03-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Pernille Claudius Welinder
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2020
  • Regionens jobnr.
    223105
  • Quick-nr.
    388486
  • Indrykningsdato
    17-02-2020
  • Ansøgningsfrist
    09-03-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.