Jobbet "Speciallæge i almen medicin til Regionsklinik Sindal i Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

Udviklingsenheden

Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst

Dit næste skridt
Brænder du for at praktisere og samtidig være med til at udvikle sundhedsvæsnet og afprøve nye patientforløb på tværs af sektorgrænser? Så skal du med på vores hold.

I Region Nordjylland har vi i flere kommuner fået lov til at drive almen praksis i op til 6 år.

Det giver gode muligheder for at tænke nye og gode patientforløb i et spændende samarbejde med andre aktører på området såsom kommuner og hospital. En forudsætning for dette er dog, at medarbejderne i regionsklinikkerne er med til at udvikle og understøtte nye tiltag på sundhedsområdet.

Vi søger en speciallæge i almen medicin til vores regionsklinik i Sindal. Regionsklinikken i Sindal er en ny klinik fra april 2018. Der er 2700 patienter og en fast bemanding af dygtige sygeplejersker, der arbejder struktureret med patientforløb og brænder for deres fag.
Region Nordjylland driver for øjeblikket syv regionsklinikker placeret rundt omkring i hele Nordjylland: Hurup, Øster Jølby, Nykøbing, Ranum, Hjørring, Sindal og Læsø. Du bliver en del af denne større organisation med et lægefagligt fællesskab på tværs af klinikkerne.
Vi arbejder med udvikling, - og det gør vi på tværs af alle regionsklinikker i Region Nordjylland. Regionsklinikkerne er inddelt i geografiske grupper, hvor der er en ledende sygeplejerske og en lægefaglig ansvarlig tilknyttet hver gruppe. Du har således masser af muligheder for sparring og for at være med til at udvikle og afprøve nye patientforløb i et trygt miljø med støtte og opbakning både fra eget lokalt netværk og fra den regionale administration.

Som speciallæge i en regionsklinik er du fast lønnet. Vi forventer, du tager del i udvikling og optimering af drift i klinikken i et konstruktivt samarbejde med lederen og personalet. Herudover skal du koncentrere dig om lægearbejdet og patientkontakten. Økonomi, klinikledelse, indkøb, personaleforhold mv. varetages af Region Nordjylland.


Vi kan tilbyde:
 • Et spændende og udfordrende arbejde, hvor du selv kan være med til at præge din hverdag
 • Mulighed for at få indflydelse på udviklingen i almen praksis og tænke nyt og anderledes til gavn for vores patienter
 • Et job hvor der er en uhøjtidelig omgangstone, og hvor vi sammen løser de udfordringer, vi støder på – intet for småt og intet for stort
 • En hverdag der er præget af dynamik og høj intensitet
 • Kvalitetsnetværk på tværs af alle regionsklinikker i Region Nordjylland
I regionsklinikkerne er vi også med til at varetage uddannelse. Du kan tage del i dette ved at fungere som tutorlæge.

Din profil:
 • Speciallæge i almen medicin
 • Du er fleksibel og god til at samarbejde og lade alle ressourcer komme i spil til løsning af klinikkens opgaver
 • Du vil være med til at udvikle og afprøve nye samarbejdsformer og tiltag til at fremme effektive patientforløb både lokalt og på tværs af regionsklinikkerne
 • Du brænder for den tætte patientkontakt
 • Du finder kvalitetsudvikling interessant og vil være med til at løfte dette på tværs af regionsklinikkerne
   
Du refererer personalemæssigt til den lokale leder af gruppen og fagligt til den lægefaglig ansvarlige, der er tilknyttet din gruppe.

Udover nærværende stilling er der også andre muligheder i Region Nordjylland. Er du interesseret i at drive klinik efter overenskomst – herunder licensklinik – kan dette også lade sig gøre. Du er meget velkommen til at henvende dig, således vi kan drøfte, hvordan vi kan forme din fremtid som speciallæge i almen medicin i Region Nordjylland, så den lige præcis passer til dig.  

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist er torsdag den 16. april 2020.

For spørgsmål eller en uformel snak om muligheder er du meget velkommen til at kontakte Region Nordjylland ved Leder af Regionsklinikker Anja Kokholm på telefon 20583470 eller via mail a.kokholm@rn.dk eller Specialkonsulent i Udviklingsenheden Jeanette Blicher Alting på telefon 51709063 eller via mail j.alting@rn.dk .