Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Er du social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at arbejde med rehabilitering?

Interesserer du dig for de rehabiliterende indsatser, og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor en tværfaglig tilgang er fuldt integreret i arbejdet med rehabilitering? Så har vi stillingen til dig på vores åbne retspsykiatriske afsnit R12.
 

Rehabilitering i fokus

På R12 arbejder vi med domsændring, kriminalitets- og misbrugsforebyggelse, udslusning og udskrivning til egen bolig. Vi modtager patienter, der efter indlæggelse i lukket regi vurderes parate til at tage del i ansvaret for eget liv og fremtid. Afsnittet har brobyggerfunktion til socialpsykiatrien og giver mulighed for individuelle forløb.

Vi arbejder rehabiliterende, med målrettede indsatser, individuelt som gruppebaseret, i tidsbestemt og koordineret form. Indsatsen skal medvirke til at understøtte den enkeltes recovery proces, og i kraft af de lange forløb, vil du være vidne til at dette er muligt.

Patienterne har mangeartede og komplekse problemstillinger, hvilket betyder, at vores team er bredt sammensat, og at du kommer til at arbejde tæt sammen med mange fagligheder. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv arbejde reflekteret i et tværfagligt team, lære af andre og formidle egen monofaglige viden og erfaring.
 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

Du bliver kontaktperson for 2-3 patienter. I samarbejde med patienten og teamet bliver du ansvarlig for at sammensætte og planlægge patienternes behandlings- og rehabiliteringforløb.

En af dine opgaver bliver at arbejde terapeutisk med patienterne og hjælpe dem med at reetablere en hverdag og forberede sig på et selvstændigt liv efter langvarig indlæggelse. Dette med et fokus på at forebygge og/eller erstatte uhensigtsmæssig adfærd i forhold til kriminalitet og misbrug. En vigtig del af dit arbejde er derfor også at identificere, hvad patienten brænder for samt hvilke aktiviteter der giver mening for dem i deres hverdag.

Dit fokus bliver at støtte og motivere patienterne til at udvikle sig samt mestre egen hverdag og recoveryproces.
 

Vores forventninger til dig

Vi arbejder med rehabilitering af retspsykiatriske patienter, og derfor forventer vi, at du er uddannet social- og sundhedsassistent og har erfaring med at arbejde med mennesker, der har en psykisk sygdom. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til retspsykiatriske eller misbrugsrelaterede problemstillinger.

Da vores behandlingsarbejde tager udgangspunkt i relations behandling, miljøterapi, rehabilitering og recovery, er det en forudsætning, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, du kan bringe i spil både i forhold til patienter og pårørende, men også i samarbejdet med kollegaer. Derudover ser vi gerne at du har en fleksibel og kreativ tilgang til arbejdet med udviklingsaktiviteter og mestringsstrategier. 

Anden relevant erfaring (er ikke et krav):

  • Erfaring med rehabiliterende behandlingsindsats
  • Er uddannet i medicinhåndtering eller har interesse i at tage uddannelsen
  • Undervisning af patienter (individuelt eller i gruppe)
  • Kognitiv uddannelse og/eller uddannelse i den motiverende samtale
     

Hvorfor skal du vælge os?

Storslået natur og mangfoldige aktiviteter. Med en smuk placering ud til Roskilde fjord har vi en fantastisk udsigt og gode muligheder for aktiviteter med patienterne. Vi har et stort fokus på omgivelsernes betydning for aktivitet, og bruger vores udearealer og det omgivende samfund så meget som muligt.

Indflydelse på udviklingen af et nyt rehabiliteringsinitiativ. Du bliver en del af et team, hvor du har indflydelse og mulighed for at være med til at videreudvikle et nyt tilbud i retspsykiatrien. Vi ønsker en kultur, hvor du bidrager med tanker og ideer, og kan fungere i processer, der ikke altid får den ønskede effekt. Vi bygger vejen mens vi går, og der er mange veje til ROM.

Du får et skønt tværfagligt team. Vi er en tværfaglig praksis, hvor både faglige og personlige kompetencer danner rammen i hverdagen. Vi er et team med stor respekt for hinandens faglighed. Vi bruger hinanden og løfter opgaverne i flok. Der er plads til kreativitet og humor, og en god fredagsjoke er altid værdsat. Som kollegaer er vi omsorgsfulde og tager hånd om hinanden.

Skræddersyet introduktionsprogram. Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven, og du vil i løbet af dit introduktionsforløb få rig mulighed for at udvikle egne kompetencer og fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring sørger vi for, at du får en god introduktion til afsnittet, patientgruppen og de udfordringer og muligheder der er på et åbent rehabiliteringsafsnit.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er fuldtid med vagter i tidsrummet 07.00-23.00. Der vil være weekendvagt hver anden weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst og stillingen er til besættelse pr. 1. juni eller efter aftale.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesserede i at høre om din motivation for at arbejde med de rehabiliterende indsatser.

Søg via link senest den 19. april 2020. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 23. april 2020.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende ergoterapeut Pernille Behnke 29449011, eller afdelingssygeplejerske Pia Birkegaard 29468554.
 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje. Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde
  • Kontaktperson
    Pernille Behnke
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    223813
  • Quick-nr.
    390068
  • Indrykningsdato
    30-03-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-04-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Pernille Behnke
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    223813
  • Quick-nr.
    390068
  • Indrykningsdato
    30-03-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-04-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.